CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Wovar neemt Beitz over 30 mrt

Wovar neemt Beitz over

Terug naar overzicht

Vorige week heeft Wovar de zilveren FD Gazelle in ontvangst mogen nemen voor één van de snelstgroeiende bedrijven in regio noord en deze prestatie wordt alleen maar meer bekrachtigd met de nieuwste uitbreiding op ons assortiment: beits, houtolie en verf

Dit is echter niet zomaar een uitbreiding, want dit is mogelijk gemaakt door de overname van online beits en verfwinkel Beitz. Jesse Keizer, oprichter van Wovar, had hier het volgende over te zeggen:

“We kennen elkaar al een tijdje en zitten op hetzelfde industrieterrein”, zegt Keizer over Luuk Vink van Beitz. “ We kunnen goed met elkaar door één deur. Dat gaf ons de doorslag. Ik wil absoluut de gedrevenheid, kennis en ervaring van Luuk aan boord houden.”

Oprichter Luuk Vink van Beitz vertelde daarnaast dat hij nu na 3 jaar op het kruispunt stond om zelf de stappen te gaan zetten om het team uit te breiden en te internationaliseren óf om mee te liften met het groei van Wovar. De slagkracht van Wovar sprak Luuk erg aan, waardoor hij ervoor gekozen heeft om het roerstokje aan Wovar door te geven.

Benieuwd naar ons nieuwe assortiment? Neem dan eens een kijkje in onze categorie beits en verf. Hier vindt u onder andere tuinhuis beits, vloerolie, gevelverf, metaalverf en diverse onderhoudsproducten zoals houtreinigers, ontgrijzers en ontvetter.