CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Tuinhuis beits

Hier vindt u de juiste verf en beits voor uw blokhut of tuinhuis, verkrijgbaar in verschillende kleuren! U kunt in de basis kiezen uit een dekkende beits in 1 of meerdere kleuren. Zorg dan altijd eerst voor een grondverf laag. U kunt ook kiezen voor een transparante behandeling van uw blokhut. U blijft dan de houtstructuur zien. Breng bij een transparante behandeling meerdere laagjes aan voor een betere bescherming. 

Wij bezorgen transparante beits en dekkende verf voor uw houten blokhut en tuinhuis in heel Nederland en België. Wij leveren alle tuinbeitsen en toebehoren uit eigen voorraad binnen 1 werkdag.

Transparante beits

Basislagen zijn in één keer aan te brengen op het hout. Deze kunnen dienen als individuele bescherming van uw hout. Deze basislagen zijn transparant met een bepaalde doorzichtige houtkleur zoals eiken, zilvergrijs, kastanjebruin en meer. U kunt er echter ook voor kiezen om deze beits tweemaal aan te brengen. Liever een olie gebruiken om uw tuinhout transparant te behandelen? In ons assortiment houtolie vindt u vele verschillende soorten!

Dekkende beits kleuren

Een toplaag bestaat uit een dekkende beits, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren. Deze toplagen kunnen echter niet direct aangebracht worden op het hout. Hiervoor is een onderlaag, of basislaag, nodig. Nadat een grondverf laag is aangebracht (het liefst voordat u uw blokhut opbouwt) kan de toplaag aangebracht worden. Breng de dekkende toplaag in 2 lagen aan.

Wij adviseren u altijd om uw tuinhuis of blokhut af te werken met een dergelijke toplaag. Zo is uw hout maximaal beschermd, verlengt u de levensduur van uw tuinverblijf en verlaagt u uw onderhoudskosten. Een dekkende beits is dus beter voor uw blokhut dan een transparante behandeling. 

Kleur beits kiezen

In plaats van 1 kleur beits te kiezen, kunt u de dekkende beitsen ook laten variëren in kleur. Bijvoorbeeld de kozijnen van ramen en deuren roomwit en de wanden antraciet zwart. Of maak uw wanden geel, boerengroen of Scandinavisch rood en uw kozijn roomwit.

Beits voor tuinhuis

Een tuinhuis is mooi, maar dit moet natuurlijk ook zo blijven! Daarom is het belangrijk om uw blokhut of tuinhuis te behandelen met een goede beits. Zoals hierboven beschreven, kunt u dit doen met een transparante beits (redelijke bescherming) of een dekkende beits (maximale bescherming). De beits zorgt ervoor dat uw hout beschermd is tegen problemen als schimmel, houtrot en verkleuring. Een onbehandelde constructie kan snel lelijk worden door de invloeden van het weer en met name door vocht. Beits bestrijdt dit simpelweg. Op lange termijn kan een goede beits zelfs flink geld besparen, omdat het hout zoveel langer meegaat! Naast een goede bescherming is het ook gewoon mooi. Zoals u kunt zien op deze pagina zijn de mooiste kleuren verkrijgbaar die uw tuinhuis of blokhut net even een andere sfeer geven!

Tuinhuis beits kleuren

Koop uw tuinhuis beits kleuren of een transparante versie nu voordelig bij Wovar! Zo beschermt u uw tuinhuis optimaal en voorziet u het van een prachtige kleur. Bedrijven in de bouw/ klussector profiteren van vele voordelen met een zakelijk account. U ontvangt dan namelijk een vaste zakelijke korting, een vast contactpersoon en een handig besteloverzicht. 

Benieuwd naar ons totale assortiment beits? In de categorie buitenbeits vindt u onder andere schutting beits, meubelbeits en nog veel meer!