CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Zwart Deurbeslag met SchildDeurbeslag op schildDeurbeslag

Filters

Zwart Deurbeslag met Schild

95 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Zwart Deurbeslag met Schild

Zoekt u modern of industrieel deurbeslag met schild? Kies dan voor zwart deurbeslag op schild van Wovar. Onze modellen lopen uiteen van modern naar sierlijk deurbeslag, en van industriële deurklinken naar trendy deurbeslag op schild. Door de moderne zwarte kleur passen onze deurkrukken thuis in vrijwel elk interieur. Deurbeslag op schild is met name populair ter vervanging van uw huidige deurbeslag, door het formaat van het deurschild dekt u moeiteloos uw oude schroefgaten af op uw deur. Hierdoor behoudt u een keurige uitstraling van uw deur bij vervanging van uw deurklinken

Zwart deurbeslag op schild leveren wij in heel Nederland en België uit eigen voorraad. 

Zwart deurbeslag met schild is perfect om toe te passen op uw binnendeuren. Het schild zorgt er niet alleen voor dat u oude schroefgaten in uw deur afdekt, het geeft ook een stoere en industriële uitstraling aan uw binnendeur. Deurbeslag met schild geeft u de mogelijkheid om uw huidige deurbeslag eenvoudig te vervangen. Door het deurschild hoeft u namelijk geen rekening te houden met de schroefgaten van uw oude deurbeslag, daar het deurschild dit perfect afdekt. Hierdoor heeft u altijd een mooi eindresultaat en een chique afgewerkte binnendeur. 

Deurbeslag op renovatieschild

Los van het standaard deurschild, bieden wij ook een aparte lijn met renovatieschild aan. Met deze nog grotere deurschilden dekt u gegarandeerd alle oude schroefgaten af, ook als deze toch nog verder uit elkaar liggen en deze dus door een standaard deurschild niet worden afgedekt. Deze zogenaamde renovatieschilden treft u in ons assortiment aan van het A-merk Lavuzo onder de series genaamd Trapini en Nuoro. Door de moderne en luxe uitstraling van het deurbeslag én de eenvoudige montage zijn deze deurkrukken van Lavuzo zeer populair.

Bekijk vooral onderstaande video waarin wij de montage van dergelijke deurschilden stap voor stap uitleggen.

Video: Deurbeslag en deurklink vervangen 

Zwarte deurklinken met schild kopen

Wilt u uw binnendeuren voorzien van prachtige nieuwe deurkrukken op schild? Kies dan voor de kwaliteit en snelle levering van Wovar. Door onze ruime voorraad grijpt u niet vaak mis in onze ruime selectie aan deurkrukken. Wilt u ook ander deurbeslag op schild bekijken óf bent u juist op zoek naar deurbeslag op rozet? Kies dan voor onze deurklinken bijvoorbeeld in de kleur zwart voor eenzelfde industriële uitstraling in uw interieur.

Voor onze zakelijke klanten is het interessant om een zakelijk account aan te maken. Hiermee genieten bedrijven zoals aannemers en klussenbedrijven van een vaste korting op alle aankopen zoals deurklinken en deurbeslag. Hierdoor profiteren dergelijke zakelijke klanten van interessante prijzen voor hun projecten door het kopen van deurbeslag met korting.