Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Balkdragers met lip

Wovar levert balkdragers met lip in de maten: 4.5 x 9 cm balken / 4.5 x 12 cm balken / 4.5 x 14.5 cm balken / 5 x 10 cm balken / 5 x 15 cm balken / 6.3 x 16 cm balken / 6.3 x 17.5 cm balken / 7 x 17 cm balken / 7 x 19.5 cm balken / 7 x 22 cm balken / 7.5 x 22.5 cm balken. Deze sterke balkdragers worden ook wel balkdragers zwaar genoemd. De lange lip maakt het mogelijk om de balkdrager in te metselen bij het optrekken van muren. 

Op zoek naar dragers met een CE-keurmerk? Kijk dan eens bij onze raveeldragers. Een mooie zwarte afwerking in uw constructie? Kijk dan eens bij onze zwarte balkdragers. Uw balkdrager op een bestaande balk bevestigen? Kijk dan eens bij onze balkdragers zonder lip. Gaat u een overkapping, tuinhuis of carport bouwen met plat dak? Kies dan voor onze kant en klare sets epdm folie. Bestel direct slotboutenhoutdraadbouten of tellerkopschroeven mee om uw bestelling compleet te maken!

Balkdragers met lip

Balkdragers met lip zijn gemaakt van verzinkt staal, dit zorgt ervoor dat de balkdrager ijzersterk is. Door de vele schroefgaten in de balkdrager kunt u de balkdrager stevig monteren, hierdoor zijn ze geschikt voor zwaar belastende constructies. Wovar balkdragers hebben geen CE-keurmerk en zijn niet getest op hun draagvermogen. Als u een balkdrager wilt met CE-keurmerk, kijk dan eens bij onze raveeldragers. Doordat de balkdrager veel smaller is dan een raveeldrager kunt u de balk vlak langs een staande wand plaatsen, dit is met raveeldragers niet mogelijk. Lijkt u een verborgen houtverbinding mooier? Kies dan voor onze nieuwe onzichtbare balkdragers.

Balkdrager bevestigen 

De balkdrager met lip maakt het mogelijk de balkdrager in te metselen bij het optrekken van een muur. Zet daarna met behulp van een plug de balkdrager vast in het volle steen. Bij houtskeletbouw is het niet mogelijk de balkdragers vast te maken met een plug, gebruik dan onze verzinkte spaanplaatschroeven. Wilt u de balkdrager bevestigen op een bestaande constructie? Gebruik dan onze balkdragers zonder lip

Video: Balkdrager met lip bevestigen

Jesse vertelt alles wat je moet weten van de verschillen tussen onze balkdragers met lip, balkdragers zonder lip en raveeldragers. 

Naast deze balkdragers met lip levert Wovar ook plankdragers, daktrimmen en paalhouders.