CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Cortenstaal tuinschermen - de eyecatcher in uw tuin! 15 apr

Cortenstaal tuinschermen - de eyecatcher in uw tuin!

Cortenstaal tuinschermen
Terug naar overzicht

Het wordt steeds warmer buiten en dat betekent dat wij ook weer veel meer in de tuin te vinden zijn. Genieten van het warme zonnetje, al het groen en de fluitende vogels op de achtergrond. Heerlijk! Om uw tuin de ultieme plek te maken kunt u uw tuin aankleden met verschillende accessoires en planten. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze cortenstaal tuinschermen? Wij weten het 100% zeker: dit wordt dé eyecatcher van uw tuin! 

Wat is cortenstaal?

De tuinschermen zijn gemaakt van hoogwaardig cortenstaal en hebben hierdoor een prachtige roestbruine kleur. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer waaraan koper, silicium, fosfor, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Door het materiaal hebben de tuinschermen een lange levensduur en hebben ze geen onderhoud nodig. Ideaal! 

Tuinschermen

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in vijf varianten. Vier met een patroon en één helemaal dicht. De patronen bestaan uit een palmblad, een blad met vlinders (vlindertuin), herfstachtige takken/bladeren en een tuinscherm met golvende lijnen. Gaat u voor het moderne golvende patroon? Of kiest u toch liever voor een zomers patroon zoals de vlindertuin? Voor ieder is er in ieder geval wat wils!

cortenstaal tuinschermen

Tuinscherm plaatsen

Met de handige ophangbeugels kunt u de tuinschermen aan de muur bevestigen. Dit gaat zeer eenvoudig. Met een steenboor van 8 mm kunt u de gaten in de muur voorboren. Vervolgens plaatst u nylonpluggen van 8 x 40 mm en kunt u met behulp van hardhoutschroeven met AR-coating 5 x 50 mm de ophangbeugels aan de muur bevestigen. Naast het plaatsen van de tuinschermen aan de muur, kunt u er ook voor kiezen om de tuinschermen tussen twee houten palen te monteren. Hiermee creëert u een stijlvolle afscheiding in uw tuin. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe u de tuinschermen op deze twee manieren kunt monteren. Zo kunt u dit ook eenvoudig thuis doen. 

Tuinscherm zwart

Om de tuinschermen nog meer tot hun recht te laten komen, kunt u ervoor kiezen om een zwarte achtergrond te plaatsen achter de tuinschermen. Dit kunt u doen door de muur zwart te verven of door een zwarte plaat achter het tuinscherm te plaatsen. Door de zwarte achtergrond komt het patroon nog beter naar voren! Wilt u ook 's avonds kunnen genieten van uw tuinschermen? Kies er dan voor om verlichting achter de tuinschermen te plaatsen! Zo kunt u ook in het donker genieten van uw tuinschermen. Wanneer u besluit om de tuinschermen als schutting te gebruiken, is het natuurlijk prachtig als de zon er doorheen schijnt. 

Cortenstaal plantbak en borderrand

Om uw tuin helemaal compleet te maken kunt u onze cortenstaal plantenbakken gebruiken voor de planten in uw tuin. Deze cortenstaal plantenbakken passen perfect bij de tuinschermen! Door verschillende accessoires van cortenstaal te plaatsen in uw tuin, maakt u uw tuin tot één geheel. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor onze cortenstaal borderranden. Hiermee kunt u paden, borders en bloemperken afwerken. Wij verkopen zelfs een prachtige cortenstalen vuurschaal die, naast de verlichte tuinschermen, ‘s avonds sfeer brengt in uw tuin.

cortenstaal plantenbakken

Producten die passen bij deze blog