CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
De vernieuwde en verbeterde zwarte beits 24 aug

De vernieuwde en verbeterde zwarte beits

Terug naar overzicht

Het was natuurlijk best een spannende en ingrijpende stap. In juli 2021 hebben wij er voor gekozen om onze grootste hardloper en best beoordeelde product te vervangen. Ons doel? Een eerlijkere prijs kunnen bieden en een product creëren dat beter is voor het milieu. De grote vraag is natuurlijk: Kan dit zonder dat de kwaliteit van de beits achteruit gaat? Het antwoord? Ja dat kan!

Nieuwe beits

Bij Wovar denken wij, dat het altijd belangrijk is om te blijven innoveren. Onze superdekkende, zwarte tuinbeits was jaren lang het best beoordeelde en populairste product in ons assortiment. Het product was uitzonderlijk goed dekkend, droogde snel, was makkelijk in gebruik en ging jaren mee. Toch kleefden er 2 grote nadelen aan de beits. Ten eerste was de prijs relatief hoog. Dit komt doordat er veel dure, chemische grondstoffen in de beits zaten. Daarnaast was de beits ook nog eens relatief slecht voor het milieu. Als webshop willen wij juist staan voor milieuvriendelijke producten tegen een zo scherp mogelijke prijs. Daarom moest er verandering komen. Maar dit mocht uiteraard niet ten koste gaan van de kwaliteit.

To show how to create blog post

Nieuwe zwarte beits!

Gelukkig is het gelukt om een product te ontwikkelen dat voldoet aan alle eisen. Onze vernieuwde zwarte beits bevat aanzienlijk minder schadelijke stoffen en is volledig watergedragen. Dit maakt het een product dat veel beter is voor het milieu. Daarnaast kunnen we de vernieuwde beits, mede door lokale productie en het bevatten van minder chemische stoffen, aanbieden voor bijna de helft van het geld! Veel mensen denken hierdoor dat de kwaliteit omlaag gaat. Echter is dat niet het geval! De superdekkende tuinbeits zwart, is nog steeds net zo dekkend en makkelijk in gebruik! Het geeft een prachtige matte uitstraling en accentueert zelfs nog de houtnerf. De eerste reacties van klanten die het vernieuwde recept hebben gebruikt zijn dan ook zeer enthousiast. 

Beits resultaten

Nou kunnen wij natuurlijk wel flink roepen dat het vernieuwde recept qua kwaliteit net zo goed is als de oude. Maar als lezer heeft u natuurlijk veel meer aan klantervaringen. Het leuke is, dat in de eerste maand van de verkoop van dit product, er al talloze positieve reacties zijn binnen gekomen. Variërend van "Ik wil nooit meer wat anders" tot "Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat iedereen in België te weten komt over dit product". Dat zijn natuurlijk erg toffe reacties om te horen van klanten. Maar wat nog meer een beeld geeft, zijn foto's van enthousiaste klanten. Hieronder vindt u een aantal leuke foto's die wij ontvingen. 

Schutting zwart beitsen

De eerste foto die wij ontvingen van onze zwarte beits, ging om deze schutting die voorheen onbehandeld was. Met 2 lagen beits ziet deze er super strak, mat zwart uit! 

To show how to create blog post

Overkapping met zwarte tuinbeits

Ook kregen van een mevrouw deze mooie foto's met het voor en na beeld. Zij schilderden hun overkapping zwart met onze superdekkende zwarte beits. In één laag was deze al goed dekkend, maar een tweede laag zorgt voor nog langere bescherming en duurzaamheid.

To show how to create blog post

Deze klant schilderde een zeer vergrijsde en lelijk geworden pergola met onze zwarte beits. Zoals u ziet, ziet het eindresultaat er prachtig uit! Alsof het hout net nieuw is en meteen geschilderd. De tekening van het hout is ook nog eens mooi geaccentueerd door de beits. 

To show how to create blog post

Meubels beitsen

Ook is het mogelijk om meubels te beitsen van zachthout met onze beits. Deze klant heeft haar bankje en tafel ermee gebeitst. Let bij meubels wel extra goed op, dat u niet te dik aanbrengt. Dat voorkomt een plakkerig resultaat. Wanneer het toch te dik is aangebracht kunt u het licht opschuren om het plakken te verhelpen.

To show how to create blog post

Zijn er ook nadelen aan het vernieuwde recept, ten opzichte van de oude?

De meest gestelde vraag is natuurlijk: maar zijn er dan ook nadelen? Eigenlijk is er maar 1 nadeel te verzinnen. Waar de oude beits ook perfect geschikt was voor op beton zoals betonpalen, betonpoeren etc. Is de vernieuwde versie dat niet. Deze is echt bedoeld voor op zachthout. Daarnaast (maar dit geld voor alle beitsen) is de beits ook net wat minder geschikt voor hardhout. Mocht u toch hardhout willen behandelen. Dan is het van belang om dit eerst op te schuren zodat de vezels open gaan staan. Wilt u uw betonpoeren, betonpalen of ander beton/steen zwart maken? Gebruik dan de WS - Imperial Black steen- en betoncoating.

Producten die passen bij deze blog