CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
fotoplanken 06 mrt

Fotoplank - Fleur je interieur op met fotoplanken!

Terug naar overzicht

Fotoplanken zijn een trendy en praktische manier om uw favoriete foto’s tentoon te stellen. Ook kunt u eenvoudig uw interieur verfraaien met fotoplanken. De fotoplanken zijn ook wel bekend als fotorekken of fotolijstplanken en zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en stijlvolle manier om hun foto’s op te hangen. 

Familiefoto's

Fotoplanken zijn een unieke manier om foto’s tentoon te stellen. In plaats van traditionele fotolijstjes op te hangen, kunt u uw foto’s op verschillende manieren op de planken plaatsen. U kunt ervoor kiezen om voor een strakke, minimalistische uitstraling te gaan. Hiervoor kunt u dezelfde fotolijstjes gebruiken en de foto’s in een rechte lijn plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om juist voor een speelsere en creatieve uitstraling te gaan. Met verschillende maten en kleuren fotolijstjes creëert u dit effect. Door persoonlijke foto’s van geliefden op de fotoplank te plaatsen, creëert u een fijn gevoel in uw woning en maakt u uw huis ook echt als een thuis. Mocht u liever geen persoonlijke foto’s op de fotoplanken plaatsen, dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om mooie afbeeldingen of posters tentoon te stellen. 

To show how to create blog post

Voordelen

Fotoplanken hebben vele voordelen. Zo is een van de grootste voordelen dat ze gemakkelijk te monteren zijn. U heeft de fotoplanken binnen een mum van tijd aan de muur hangen! De montage van de fotoplanken is niet heel opvallend. De fotoplanken worden namelijk aan de muur gemonteerd met twee schroeven. Deze schroeven kunt u eenvoudig weer bedekken met fotolijstjes. Zo creëert u een nette afwerking. Regelmatig wisselen met verschillende fotolijstjes kan gemakkelijk met de fotoplanken. Doordat u de lijstjes niet aan de muur schroeft, kunt u ze gemakkelijk verplaatsen en vervangen. Ook kunt u andere decoraties op de fotoplanken plaatsen. Een klein plantje in combinatie met de foto’s staat bijvoorbeeld al erg mooi.

Fotoplanken

De fotoplanken van Wovar zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De fotoplanken zijn gemaakt van hout en zijn voorzien van een opstaande rand. Zo kunt u de fotolijstjes onder een hoek tegen de muur aanzetten. Door de opstaande rand zullen de fotolijstjes niet van de plank afglijden en blijven ze stevig op hun plek staan. De fotoplank is al voorzien van schroefgaten, waardoor het monteren van de plank nog makkelijker wordt gemaakt! De kleuren waaruit gekozen kan worden zijn wit, zwart en eiken. De lengte van de fotoplanken zijn 60 cm of 80 cm. Mocht u meerdere foto’s willen tentoonstellen, dan raden wij de fotoplank van 80 cm aan. Des te meer ruimte voor uw foto’s! 

Fotoplank eiken

Houttinten in het interieur zijn tegenwoordig erg trendy. Het past geheel bij de Scandinavische interieurstijl. De houttinten hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Een voordeel van de houttinten is dat het vrijwel bij ieder interieur past. Ook zien we tegenwoordig steeds meer beige, bruine en aardse kleuren voorbij komen. Dit kleurenschema past perfect bij de houttinten. De Wovar fotoplanken zijn ook verkrijgbaar in het eiken. Dit is een prachtige, lichte houtkleur. 

To show how to create blog post

Fotoplanken zijn de ideale oplossing voor wanneer u veel foto’s tentoon wilt stellen, maar liever niet al te veel gaten in de muur boort of niet genoeg ruimte heeft om de fotolijsten op te plaatsen. Boven de bank, boven het bed of in de hal zullen de fotoplanken zeker tot hun recht komen.

Producten die passen bij deze blog