Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Loopsloten

Op zoek naar een loopslot voor uw binnendeur? Wovar levert hoogwaardige loopsloten voor een scherpe prijs in verschillende kleuren. De loopsloten van Wovar hebben dezelfde afmetingen als de Nemef 1200 serie. Het slotkast van ieder loopslot is gelijk, maar u kunt zelf kiezen in welke kleur de voorplaat wilt. Zo kiest u uit loopsloten met zwarte, witte, grijze of zelfs met RVS voorplaat. Erg populair zijn onze loopsloten met grijze voorplaat en loopsloten zwart. Alle loopsloten worden geleverd met sluitplaat. Deze hoeft u dus niet apart bij te bestellen.

Loopslot bestellen

Bestel loopsloten voor de laagste prijs bij A-merk Wovar. Wovar levert uw loopslot uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis! Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers krijgen extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

De loopsloten van Wovar zijn de beste keuze voor uw binnendeur. Niet worden alle loopsloten geleverd met sluitplaat. Ook zijn alle loopsloten universeel en te gebruiken voor iedere binnendeur. Het dagschoot is namelijk eenvoudig om te draaien. Het maakt dus niet uit welke draairichting uw deur heeft! Bekijk Op de video hieronder hoe je het dagschoot van Wovar loopsloten omdraait.

Video: Hoe draai je het dagschoot om van een loopslot?

Een loopslot monteren kan voor iemand een flinke uitdaging zijn. Wij helpen u graag om onze loopsloten eenvoudig en snel in uw binnendeuren te plaatsen. In de video hieronder legt Jesse haarfijn uit hoe u een loopslot monteert.

Video: Hoe monteer je een loopslot?

Welke afmeting heeft een Wovar loopslot?

De afmetingen van Wovar loopsloten zijn hetzelfde als die van de Nemef 1200 serie. Op iedere productpagina staat een afbeelding met een schets waar de exacte afmetingen te zien zijn. De diepte van de slotkast, inclusief voorplaat, is 80 mm. De doornmaat is 50 mm. Dit is de afstand van de voorplaat tot het midden van het krukgat. De voorplaat is 20 mm breed en 174 mm lang. Het dagschoot steekt circa 12 mm uit. 

Naast loopsloten levert Wovar ook andere insteeksloten. Zo bent u ook voor kastsloten, wc sloten en dag en nachtsloten bij Wovar aan het juiste adres!

Veelgestelde vragen

Wat is een loopslot?

Een loopslot is een insteekslot wat gebruikt wordt bij binnendeuren. Een loopslot beschikt alleen over een dagschoot en dient altijd bedient te worden met een deurkruk. U kunt een deur met een loopslot niet op slot draaien. Daarom wordt deze ook alleen gebruikt bij binnendeuren.

Hoe monteer je een loopslot?

Een loopslot monteren op uw binnendeur is vrij eenvoudig. U hoeft namelijk geen rekening te houden met het dag en nachtschoot. Een loopslot heeft namelijk alleen een dagschoot. Bekijk de video hieronder om te zien hoe u een loopslot monteert.

Voor welke draairichting zijn Wovar loopsloten?

De loopsloten van Wovar zijn universeel en voor alle binnendeuren te gebruiken. Het maakt dus niet uit als je deur nu rechts- of linksdraaiend is. Het dagschoot is namelijk omkeerbaar. Bekijk in de video hieronder hoe je het dagschoot van onze loopsloten omdraait.