CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8671 reviews
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 69 euro

Filters

Loopsloten

6 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 69 EURO

Loopsloten

Op zoek naar een loopslot voor uw binnendeur? Wovar levert hoogwaardige loopsloten voor een scherpe prijs in verschillende kleuren. De loopsloten van Wovar hebben dezelfde afmetingen als de Nemef 1200 serie. Het slotkast van ieder loopslot is gelijk, maar u kunt zelf kiezen in welke kleur de voorplaat wilt. Zo kiest u uit loopsloten met zwarte, witte, grijze of zelfs met RVS voorplaat. Erg populair zijn onze loopsloten met grijze voorplaat en loopsloten zwart. Alle loopsloten worden geleverd met sluitplaat. Deze hoeft u dus niet apart bij te bestellen.

Loopslot bestellen

Bestel loopsloten voor de laagste prijs bij A-merk Wovar. Wovar levert uw loopslot uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis! Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers krijgen extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

De loopsloten van Wovar zijn de beste keuze voor uw binnendeur. Niet worden alle loopsloten geleverd met sluitplaat. Ook zijn alle loopsloten universeel en te gebruiken voor iedere binnendeur. Het dagschoot is namelijk eenvoudig om te draaien. Het maakt dus niet uit welke draairichting uw deur heeft! Bekijk Op de video hieronder hoe je het dagschoot van Wovar loopsloten omdraait.

Video: Hoe draai je het dagschoot om van een loopslot? 

Een loopslot monteren kan voor iemand een flinke uitdaging zijn. Wij helpen u graag om onze loopsloten eenvoudig en snel in uw binnendeuren te plaatsen. In de video hieronder legt Jesse haarfijn uit hoe u een loopslot monteert.

Deurslot zonder sleutel 

Welke afmeting heeft een Wovar loopslot?

De afmetingen van Wovar loopsloten zijn hetzelfde als die van de Nemef 1200 serie. Op iedere productpagina staat een afbeelding met een schets waar de exacte afmetingen te zien zijn. De diepte van de slotkast, inclusief voorplaat, is 80 mm. De doornmaat is 50 mm. Dit is de afstand van de voorplaat tot het midden van het krukgat. De voorplaat is 20 mm breed en 174 mm lang. Het dagschoot steekt circa 12 mm uit. 

Naast loopsloten levert Wovar ook andere insteeksloten. Zo bent u ook voor kastsloten, wc sloten en dag en nachtsloten bij Wovar aan het juiste adres!

Kleur voorplaat loopsloten

De kleur van de loopsloten is essentieel voor de uitstraling van uw deur. Heeft u een standaard deurklink van aluminium in een grijze kleur, dan staan onze loopsloten met grijze óf met witte voorplaat hier heel fraai bij. Insteekslot met witte voorplaat is tevens de meest voorkomende type deurslot en wordt gezien als een standaard kleur van de voorplaat. Heeft u luxe deurklinken zwart uit ons assortiment deurbeslag zwart uitgekozen? Dan is een loopslot met zwarte voorplaat, ookwel loopslot zwart, het meest gebruikt. De voorplaat is namelijk altijd in het zicht, door deze kleur dus gelijkwaardig te nemen als de kleur van uw deurbeslag ontstaat een mooi geheel en een verzorgde uitstraling. 

Heeft u echter luxe deurbeslag RVS uitgekozen? Dan zijn is een loopslot met RVS voorplaat een perfecte keuze, ook deze moderne loopslot RVS vindt u bij Wovar voor de beste prijs!