Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Deurbeslag op rozet

Op zoek naar deurbeslag op rozet? Wovar is dé leverancier voor deurbeslag met rozet. In de loop der jaren zijn er een ontelbaar aantal soorten deurklinken met rozet op de markt gekomen. Natuurlijk snappen wij dat uw hierdoor de bomen het bos niet meer ziet.

Bij Wovar is de focus gelegd op de juiste verhouding tussen kwaliteit en design. Ook speelde hier natuurlijk de prijs een belangrijke rol zoals u van ons gewend bent. Zo leveren wij prachtige zwarte deurklinken met rozet inclusief gratis cilinder rozetten. Maar ook bijvoorbeeld rvs deurbeslag op rozet en van aluminium.

Onderaan de pagina gaan we dieper in op onze verschillende soorten deurbeslag met rozet. Bedrijven in de bouw en hoveniersbranche worden aangeraden een zakelijk account aan te maken om te profiteren van extra korting. Bovenal bezorgen wij binnen 1 dag in heel Nederland en België

Is deurbeslag op rozet niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook ons complete assortiment deurklinken en deurbeslag. Hier bieden we ook deurbeslag op schild aan. En losse deurschilden en rozetten. Verder bent u voor wc deurbeslag en schuifdeurbeslag ook bij Wovar aan het juiste adres!

Wat is een rozet?

Bij een stel deurkrukken of deurklinken horen rozetten of schilden. Rozetten gebruik je deels voor een mooie uitstraling en versiering. Maar ook voor de stevigheid van de montage. De zorgen namelijk voor een stevige verbinding van van de deurkrukken met het slot en de deur. Je hebt vierkante rozetten en ronde rozetten. Deze kunnen gemonteerd worden met schroeven.

Vaak bestaat een rozet uit meerdere delen. Het eerste deel schroef je vast en zorgt voor de stevige verbinding. Vervolgens heb je nog 2 plaatjes die je op de gemonteerde rozetten kan monteren. Hierdoor zie je de schroeven niet en krijg je een zeer nette afwerking. Op de foto hiernaast ziet u een deurkruk met ronde plaat. Het ronde plaatje is het rozet.

Naast afwerking van de deurklink hef je ook rozetten voor de sloten. Dit worden ook wel cilinderrozetten of sleutelrozetten genoemd. Deze zie je op de afbeelding hieronder.

Populaire deurkrukken met rozet

De populairste deurkrukken met rozet zijn toch wel de deurkrukken met rozet zwart. Zwart deurbeslag is een echte trend geworden en zie je in veel huishoudens verschijnen. Ook logisch dankzij de chique uitstraling dat zwart beslag geeft aan uw interieur. Een veel gebruikte combinatie is zwart deurbeslag met witte deuren. Ook mag wc deurbeslag niet achterlopen en wordt ook dit veel in het zwart besteld. Verder blijven onze rvs deurkrukken recht met rozet ook al jaren een echte hardloper. 

Hoe weet ik welk deurbeslag met rozet ik nodig heb?

Een groot voordeel van deurbeslag op rozet is dat je niet gebonden bent aan de pc-maat van een slot. De pc maat is de hart op hart afstand van de deurkruk en het cilinderslot in mm. Doordat je gebruik maakt van een deurkruk rozet en een apart cilinderrozet is iedere combinatie mogelijk. Bij deurbeslag op schild is de maat vast tussen de deurkruk en het cilinderslot. Bij losse rozetten is dit dus niet het geval. Hierdoor hoef je daar dus geen rekening mee te houden! Ook kunnen alle rozetten van Wovar gecombineerd worden met alle deurkrukken van wovar. Het enige waar u op dient te letten is uw eigen smaak en voorkeur.

Hoe monteer ik een deurkruk?

In de video hieronder legt Jesse uit hoe je een deurkruk op rozet monteert. In de video maken we gebruik van onze populaire zwarte deurkrukken met vierkant rozet. Omdat het monteren van een deurkruk voor vrijwel iedere deurklink hetzelfde is, kunt u deze video ook gebruiken bij het monteren van andere Wovar deurklinken en deurkrukken op rozet.