Bevestigt het, keer op keer!

Borderrand Verzinkt stalen Kantopsluiting 16 x 106 cm Flexibel - Per Stuk

  • 7141269005290
  • Wovar
Bekijk hieronder onze staffelkorting:
Aantal
Prijs
Korting
20 stuks
€ 210,00
4.11%
40 stuks
€ 402,00
8.22%

Waarom kiezen voor Borderrand Verzinkt stalen Kantopsluiting 16 x 106 cm Flexibel?

  • Een strakke moderne kantopsluiting
  • Eenvoudig te monteren

Opzoek naar een verzinkt stalen kantopsluiting voor uw bestrating, bloemperk of gazon? Wovar levert borderrand van verzinkt staal voor de laagste prijs! Deze flexibele borderrand zorgt voor een super strakke kantafwerking in uw hele tuin. Deze verzonken borderrand zorgt voor een moderne uitstraling in uw tuin.

Verzinkt stalen borderrand plaatsen

De verzonken kantopsluiting van Wovar is 16 cm hoog, 106 cm lang en 1.5 mm dik. De pinnen zijn 8 cm en de kantopsluiting is 8 cm. U kunt de stalen borderranden per stuk bestellen. Dankzij het kliksysteem is het verbinden van deze borderranden erg eenvoudig zonder schroeven te doen. De effectieve lengte van de borderrand is 100 cm, het kliksysteem om de randen aan elkaar te bevestigen is circa 6 cm. Hoe u borderranden verzinkt staal precies plaatst in uw tuin hebben wij hieronder weergegeven in 5 eenvoudige stappen;

  • Stap 1: Bepaal waar u de randen gaat gebruiken en reken het aantal meters dat u nodig heeft uit. 
  • Stap 2: Graaf een sleuf in de grond op de plek waar u de verzonken borderranden zou willen plaatsen. De diepte kunt u zelf bepalen, maar wij raden een diepte van circa 130 mm aan voor een mooie afwerking.
  • Stap 3: Plaats de borderranden in de sleuf en schuif ze in elkaar. Zet de borderranden aan elkaar vast door een lipje om te buigen. 
  • Stap 4: Sla de pinnen vast in de grond met behulp van een rubberen hamer. Gebruik een waterpas om de borderranden waterpas te krijgen. Met hardhouten 6x6cm dikte piketpalen kunt u hoge borderranden verstevigen.
  • Met een flex kunt u de borderranden desgewenst inkorten.
  • Stap 5: Vul de sleuf aan met bijvoorbeeld grind of grond. Dit is afhankelijk van waar u de borderranden voor gebruikt.

Let op: heeft u in de tuin een rechte hoek zitten? Ook dat kan eenvoudig met deze borderranden. Plaats een baksteen op de plek waar u de rand zou willen buigen en vouw het materiaal eromheen. Zo heeft u binnen no-time een rechte hoek in de borderrand.

Bestel borderranden verzinkt staal voor in uw tuin bij Wovar. Wovar heeft een ruime voorraad borderranden en levert daarom vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis. Bij een bestelling van 20 stuks krijgt u extra staffelkorting.

Extra voordeel voor zakelijke klanten

Zakelijke klanten zoals bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven profiteren altijd van de laagste prijs met een zakelijk account. Met een zakelijke login krijgt u namelijk extra kassakorting, een vast contactpersoon en een overzichtelijke orderhistorie.

Is deze stalen borderrand verzinkt niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons gehele assortiment borderranden. Naast borderranden is Wovar ook het adres voor al uw tuinpoortbeslag in de tuin en pergola verbindingselementen.

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
7141269005290
Barcode
8720365538674
Kenmerk
Verzinkt stalen borderrand
Kenmerk
Eenvoudig te monteren
Kenmerk
Flexibel en makkelijk te buigen
Materiaal
Verzinkt staal
Afmetingen
16 x 106 cm
Prijseenheid
Per stuk
Dikte
1.5 mm
Lengte
106 cm
Kleur
Verzinkt staal
Veel gebruikt voor
Kantopsluiting bij looppad in de tuin
Veel gebruikt voor
Het maken van plantenbakken en verhoogde bloemperken
Veel gebruikt voor
Het opsluiten van gazon, borders en bestrating
Hoogte
16 cm
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Vraag is verzonden

Stel uw vraag over dit product

* Verplicht

Productbeoordelingen

Uw beoordeling is verzonden

* Verplicht