Bevestigt het, keer op keer!

Cortenstaal Borderrand 24 x 106 cm Flexibel - Per Stuk

 • 7141268977246
 • Wovar
Bekijk hieronder onze staffelkorting:
Aantal
Prijs
Korting
20 stuks
€ 409,00
6.83%

Waarom kiezen voor Cortenstaal Borderrand 24 x 106 cm Flexibel - Per Stuk?

 • Een strakke kant afwerking in fraaie roestkleur
 • Prachtige roestige kleur, echt Corten Staal, dus duurzaam
 • 24 cm hoog!

Op zoek naar een cortenstaal borderrand 24 cm hoog? Met deze flexibele cortenstaal borderrand 24 x 106 cm creëert u een super strakke afwerking in uw tuin. Doordat de cortenstalen gazonranden van Wovar flexibel zijn, kunt u deze ook gebruiken voor bijvoorbeeld een kronkelend tuinpad. De laatste tijd zien we steeds meer cortenstaal borderranden bij gazon. Hierdoor blijft u altijd een strakke kant houden en hoeft u deze niet elk jaar zelf weer af te steken.

Een cortenstaal grasrand ziet er niet alleen strak uit, het beschermt ook nog eens tegen slakken. Doordat cortenstaal ongeveer 1% koper bevat, zal het cortenstaal oxideren met slakkenslijm. Slakken zullen daarom niet in de buurt komen van uw cortenstaal gazonrand. 

Deze perkrand van cortenstaal is 106 cm lang, 24 cm hoog en 1.5 mm dik. Dit is de meest voorkomende maat voor corten staal borderranden in Nederland! Deze extra hoge kantopsluiting van cortenstaal is in totaal 24 cm hoog. De pinnen van deze borderrand zijn 8 cm lang. Dit houdt in dat de borderrand tot 16cm boven de grond komt. De effectieve lengte van de borderrand is 100 cm, het kliksysteem om de randen aan elkaar te bevestigen is circa 6 cm.

De cortenstaal perkrand kan bij aankomst nog niet volledig verroest zijn. Het kan tot 6 weken duren voordat het oxidatieproces volledig tot zijn recht komt.

Cortenstaal sneller laten roesten

Uw Cortenstaal kan bij aankomst nog niet volledig verroest zijn. Het kan tot 6 weken durven voordat het oxidatieproces volledig tot zijn recht komt. Om de borderranden sneller te laten roesten bij aankomst, kunt u onderstaande tips hiervoor gebruiken:

- Ontvet het cortenstaal met schoonmaakmiddel, hiermee verwijdert u de waslaag van het cortenstaal.

- Los drie grote eetlepels zout op in 10 liter warm water.

- De zoutoplossing giet u met een plantenspuit of gieter in ruime mate over het cortenstaal heen.

- Het cortenstaal begint binnen een paar dagen prachtig oranje te kleuren. U kunt i.p.v. zout ook zuur gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan azijn.

Hoe moet ik cortenstaal borderrand plaatsen?

Dankzij het handige kliksysteem is het heel eenvoudig de borderranden aan elkaar te koppelen. Deze border kantopsluiting is zeer flexibel en kan hierdoor in een vloeiende lijn worden geplaatst, echter kan deze ook scherpe bochten maken. Deze bochten kunt u tot een haakse hoek buigen door simpelweg een baksteen, of een ander zwaar en recht materiaal, te plaatsen op het buigpunt. Hierna kunt u de rand zo om de baksteen heen buigen en maakt u een rechte hoek. Ook zitten de pinnen vast aan het cortenstaal waardoor plaatsen wel heel eenvoudig wordt! Hieronder geven we in 5 simpele stappen weer hoe u cortenstaal kantopsluiting plaats.

 • Stap 1: Bepaal waar u de randen gaat gebruiken en reken het aantal meters dat u nodig heeft uit. 
 • Stap 2: Graaf een sleuf in de grond op de plek waar u de Cortenstaal borderrand zou willen plaatsen. De diepte kunt u zelf bepalen, maar wij raden een diepte van circa 130 mm aan voor een mooie afwerking.
 • Stap 3: Plaats de borderranden in de sleuf en schuif ze in elkaar. Zet de borderranden aan elkaar vast door het palletje aan het uiteinde om te buigen. 
 • Stap 4: Sla de pinnen vast in de grond met behulp van een rubberen hamer. Gebruik een waterpas om de borderranden waterpas te krijgen. Met hardhouten 6x6cm dikte piketpalen kunt u hoge borderranden verstegen.
 • Met een slijptol kunt u de borderranden desgewenst inkorten.
 • Stap 5: Vul de sleuf aan met bijvoorbeeld grind of grond. Dit is afhankelijk van waar u de borderranden voor gebruikt.

Kantopsluiting cortenstaal 24 cm hoog bestellen

Bestel deze cortenstalen grasrand 24 cm hoog en werk uw gazond, looppad of bloemperken prachtig af in uw tuin. De kantopsluitingen van cortenstaal zijn per stuk te bestellen. Profiteer van een hoge staffelkorting bij een bestelling van 20 stuks! Hoveniers, bouw- en klusbedrijven krijgen extra voordeel met een zakelijk account. Denk aan extra korting, een overzichtelijke orderhistorie en een vast contactpersoon.

Is deze cortenstaal gazonrand niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze borderranden. Zo leveren wij ook borderranden cortenstaal van 16 cm hoog. Maar ook zwarte borderranden en van verzinkt staal. 

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
7141268977246
Barcode
8720365540202
Kenmerk
Hoogwaardig cortenstaal
Kenmerk
Eenvoudig te monteren
Kenmerk
Flexibel en makkelijk te buigen
Levertijd
Verwacht begin juli
Materiaal
Cortenstaal
Afmetingen
24 x 106 cm
Borden breedte: 16 cm
Punt breedte: 8 cm
Prijseenheid
Per stuk
Dikte
1.5 mm
Lengte
106 cm
Kleur
Roestige kleur
Veel gebruikt voor
Kantopsluiting bij looppad in de tuin
Veel gebruikt voor
Het maken van plantenbakken en verhoogde bloemperken
Veel gebruikt voor
Het opsluiten van gazon, borders en bestrating
Hoogte
24 cm
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Vraag is verzonden

Stel uw vraag over dit product

* Verplicht

Productbeoordelingen

Uw beoordeling is verzonden

* Verplicht