CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Deurstoppers ZwartDeurstoppersDeurbeslag

Filters

Deurstoppers Zwart

11 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Deurstoppers Zwart

Wilt u uw kostbare deurklinken en uw muren beschermen, maar geen rubberen deurstoppers gebruiken? Dan zijn onze luxe deurstoppers zwart een perfecte oplossing. Deurstoppers zorgen ervoor dat uw deur wordt opgevangen en niet verder kan draaien. In het assortiment deurbuffer zwart treft u modellen aan welke geschikt zijn voor wandmontage óf voor bevestiging op de vloer. Zo kunt u in elke situatie uit de voeten met onze moderne deurstoppers zwart. U combineert de zwarte deurstoppers perfect met uw nieuwe deurklinken zwart uit onze ruime collectie met deurbeslag zwart. Zo geeft u in een handomdraai een moderne, industriële uitstraling aan uw interieur. 

Uiteraard leveren wij meerdere soorten deurstoppers. Wilt u bijvoorbeeld een deurstopper die naadloos aansluit bij uw deurbeslag RVS? Bekijk dan de collectie deurstoppers RVS waarin wij u een ruime keuze deurbuffers aanbieden. Wij bezorgen uw nieuwe deurstoppers in heel Nederland en België razendsnel uit onze eigen ruime voorraad. 

Zwart deurbeslag is ongekend populair, het geeft dan ook een zeer moderne en industriële uitstraling aan uw interieur! Ook een prachtige deurstopper zwart lijkt een klein object, maar heeft, vooral in de combinatie met overige zwarte woonaccessoires, een grote invloed op uw interieur. Bovendien is de kleur zwart goed te combineren met andere kleuren en is deurbeslag doorgaans eenvoudig te vervangen waardoor u in een handomdraai een nieuwe look geeft aan uw interieur. 

Deurstopper zwart

In ons assortiment deurstopper zwart maken wij onderverdeling in de manier van montage en het materiaal. Zo hebben wij eenvoudige zwarte rubberen deurstoppers die prijstechnisch heel aantrekkelijk zijn. Naast de deurbuffers van rubber treft u in ons assortiment een selectie van luxe en moderne deurstoppers geschikt voor montage op een muur of voor vloermontage. Deze mat zwarte deurstoppers zien er veel luxer uit dan de rubberen varianten.

Wij raden altijd aan om de kleur van uw deurklinken en deurbeslag te kiezen bij de rest van de accessoires in uw woning. Extra Wovar Tip: Vergeet niet om ook uw raambeslag zoals raamuitzetters én scharnieren te vervangen. Wij leveren een ruim aanbod aan zwarte scharnieren om dit mogelijk te maken!

Waar deurstopper zwart plaatsen?

Deurstoppers kunt u, afhankelijk van de manier van montage, op de vloer of aan de muur monteren. Wij leveren in vrijwel alle gevallen de benodigde bevestigingsmaterialen mee. Zo heeft u enkel nog het juiste gereedschap nodig om de deurstopper te plaatsen. Heeft u deze gereedschappen toch niet in huis? Bekijk dan ook ons uitgebreide assortiment handgereedschap.  

Wanneer u een deurstopper plaatst om uw openslaande deur op te vangen, houdt dan vooral rekening met uw deurbeslag. De deurbuffer dient de deur op te vangen alvorens dat het deurbeslag naastgelegen muren, meubels of andere deuren raakt. Zo voorkomt u beschadigingen aan uw kostbare deurklink met slot. 

Deurstopper zwart en RVS bestellen

Of u nou een deurstopper zwart voor vloermontage of een rubberen deurstopper zwart wilt plaatsen, bij Wovar treft u een uitgebreid assortiment aan. Op de productpagina van de gewenste deurstopper geven wij ook handig advies over de montage van de deurbuffer én tips over het benodigde gereedschap. Zo weet u precies hoe u een deurstopper moet plaatsen en waar u rekening mee dient te houden.

Los van zwarte deurstoppers leveren wij ook hoogwaardige RVS varianten en eenvoudige rubberen deurstoppers. Bekijk ons complete assortiment deurstoppers en combineer deze bijvoorbeeld met onze deurklinken, deurknoppen, scharnieren, briefplaten, rozetten en andere deurbeslag. 

Wovar is de specialist op het gebied van ijzerwaren, deurbeslag en andere bevestigingsmaterialen. Wij leveren uit onze eigen ruime voorraad en verzenden uw bestelling vaak dezelfde dag al. Heeft u een bouw- of klusbedrijf óf bent u hovenier of meubelmaker? Meldt u zich dan aan voor een zakelijk account om te profiteren van een vaste zakelijke korting.