CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Dopsleutels

6 producten

Dopsleutels

Voor A-merk dopsleutels bent u bij Wovar op het juiste adres. Dopsleutels worden gebruikt voor het los- en vastdraaien van bouten en moeren. Het voordeel van een dopsleutel is dat u moeren en bouten met weinig inspanning, razendsnel vast draait of losmaakt. Onze dopsleutels kunnen worden gebruikt in combinatie met doppen in verschillende maten. Deze multifunctionele moerdoppen zijn omkeerbaar en hebben aan beide kanten een andere maat. De koppen van onze dopsleutels zijn kantelbaar waardoor u onder een hoek kunt werken.  

Dopsleutels zijn het ideale hulpmiddel voor het vast- en losdraaien van bouten en moeren. Ze worden veelal gebruikt voor het vast en losdraaien van slotbouten, waaronder de verzinkte, RVS en zwarte variant. Zijn dopsleutels niet helemaal het handgereedschap wat u zoekt? Geen probleem! Wovar is dé ijzerwaren specialist en biedt een ruim assortiment aan bevestigingsmaterialen, dragers & houders, deur & raambeslag, doek & folie, tuin en dakbedekking

Bedrijven zoals loodgieters, hoveniers en klusbedrijven maken al gebruik van de vele voordelen die Wovar biedt aan ondernemers. Maak vandaag nog gratis een zakelijk account aan en profiteer ook van voordelen zoals een vaste korting op iedere bestelling, en een handig orderoverzicht.