Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Slotbouten Zwart

Gaat u een poort of een overkapping bouwen van hout? Dan zijn deze waanzinnige zwarte slotbouten een echte eyecatcher. De zwarte slotbouten van wovar zijn voorzien van Deltacoll coating. Deltacoll coating is een diepzwarte oppervlaktebehandeling met een dunne laagdikte dat zorgt voor een enorme corrosiebestendigheid. De slotbouten zwart worden altijd compleet geleverd met moer en ring! De laag onstaat door een zwart gepassiveerde zinklaag gevolgt door een zwarte topcoat. De zwarte topcoat zorgt voor het glanzende effect waardoor onze slotbouten prachtig ogen. Meest verkocht zijn onze m8 slotbout zwart gecoat. Hardlopers binnen de m8 dikte zijn de 50, 60 en 80 mm.

Naast zwarte bouten levert Wovar ook Verzinkte slotboutenSlotbouten RVS en tellerkopschroeven. Profiteer van onze snelle bezorging. overal in Nederland en België. De webshop van Wovar levert bovendien uit eigen voorraad meer dan 2000 soorten schroeven en bouten voor aantrekkelijke prijzen. 

De zwarte slotbouten van Wovar zijn voor 1001 toepassingen geschikt. De slotbouten zwart gecoat zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt ze ijzersterk en geschikt voor zware toepassingen. De zwarte slotbouten zijn voor 25mm voorzien van schroefdraad. Bij groothandel Wovar leveren we dergelijke bouten altijd met bijpassende moer. Zo heeft u altijd een complete set. 

Zwarte slotbouten en roest

De oppervlaktebehandeling zorgt voor een hoge corrosiebestendigheid. Dit houdt in dat de slotbouten goed beschermd worden. Wovar verzekert u van kwaliteit vanwege de zoutnevertest die de slotbouten hebben ondergaan. Na 600 uur zoutnevel werden de slotbouten nog niet betrapt op zichtbare roestplekken.

De zwarte slotbouten worden compleet geleverd met moer en ring. Gaat u een luxe tuindeur of poort van een tuinhek maken? Zwarte slotbouten zijn vooral populair bij het bevestigen van zwarte hengen.

Video: Alles over Wovar slotbouten zwart

Slotbouten zwart kopen

Bestel de hoogwaardige zwarte slotbouten van Wovar, profiteer van onze bulkkorting en bestel 3 sets van 10 stuks. Ook hebben wij bijpassende hengen in de kleur zwart te koop. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Zijn zwarte slotbouten niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze slotbouten.