CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8671 reviews
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 69 euro

Filters

Gaasband

3 producten

Gaasband

Zelfklevend gaasband, ook wel voegband of stucgaas genoemd, is een handige oplossing voor het versterken en repareren van oppervlakken. Het wordt gebruikt om wanden en plafonds te beschermen tegen externe invloeden. Het voorkomt scheurvorming als gevolg van mogelijke bewegingen of trillingen in de onderliggende constructie. Door gaasband aan te brengen, wordt de kans op scheuren aanzienlijk kleiner.

Naast het voorkomen van scheurvorming, biedt gaasband ook een oplossing voor het wegwerken van oneffenheden, zoals de naden van gipsplaten. Het zelfklevende karakter en de grove textielstructuur maken het eenvoudig te bevestigen.

Gaasband aanbrengen op gipsplaten

Velen zullen het herkennen: bij het gebruik van gipsplaten voor het afwerken van je woning ontstaan er naden tussen de platen en schroefgaten bij het bevestigen. Voor een volledige afwerking van de gipsplaten is zelfklevend gaasband de perfecte oplossing. Dit gaasband leg je moeiteloos over de naden en eventuele andere onregelmatigheden, waardoor ze niet langer zichtbaar zijn. Gaasband bestaat uit een fijnmazig gaas dat is voorzien van een zelfklevende achterkant. De zelfklevende laag maakt het eenvoudig om het gaasband direct op oppervlakken aan te brengen zonder extra lijm of bevestigingsmiddelen.

Het gebruik van zelfklevend gaasband is eenvoudig. Rol het gaasband uit en plak het op de naden, schroefgaten of de ondergrond. Daarna kunt u de naden vullen met kant en klare voegenvuller. Breng het voegmiddel rijk aan met behulp van roller. Met behulp van een spaan trekt u geheel vervolgens strak. Wanneer de voegenvuller is uitgehard, kunt u eventuele oneffenheden wegwerken met schuurpapier.

Gaasband bestellen

Koop uw hoogwaardige gaasband gemakkelijk en snel bij Wovar in de webshop. Zo geniet u niet alleen van snelle levering, maar ook scherpe prijzen. Let bij uw bestelling altijd even op de staffelkorting bij afname van meerdere stuks. Bij vastgestelde aantallen krijgt u korting op de verkoopprijs. Heeft u een bouw- of klusbedrijf? Dan kunt u met een zakelijk account aanvullende voordelen aanvragen, zoals een zakelijke korting.  

Zoekt u andere soorten tape, lijm of wellicht kit? Bij Wovar kunt u naast gaasband ook terecht voor bijvoorbeeld afplaktape, ducttape, EPDM lijm en secondelijm. Alle toebehoren voor het gebruik hiervan vindt u bij de accessoires