CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Kogelgeleiders

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Kogelgeleiders

Op zoek naar een mooie stevige ladegeleider? Het materiaal van onze kogelgeleiders is verzinkt staal, hierdoor roesten ze niet snel en hebben ze een mooie glans. Daarnaast is dit type ladegeleider bijna geruisloos en niet duur. De kogelgeleider maakt gebruik van een zogenaamde kogelkooi. Deze bevatten kleine kogels, waarmee de lades nauwkeurig, snel en bijna geruisloos in en uit kunnen bewegen.  

Kogelgeleider montage

Stap 1: Monteer de ladegeleiders op de gewenste hoogte in de kast
Stap 2: Trek de geleiders compleet uit
Stap 3: Plaats lades tussen de volledig uitgeschoven geleiders
Stap 4: Monteer de lade aan de ladegeleiders

Let op: zorg ervoor dat de lades en ladegeleiders altijd recht worden geïnstalleerd. Daarom is het raadzaam om hier een waterpas te gebruiken. Ook is het belangrijk dat de afstand tussen lade en frame minimaal 0,2 mm tot 0,5 mm breder is dan de dikte van de geleider.

Vanwege de hoge stabiliteit kan de kogelgeleider ook verticaal worden gemonteerd. Houd er echter rekening mee dat bij verticale montage het maximale laadvermogen wordt opgeofferd. Deze ladegeleiders zijn geschikt voor lades met een diepte van 250-390 mm, een uittreklengte van 120-290 mm en een maximaal draagvermogen van 40-50 kg.

Kogelgeleider kopen

Kies voor kwaliteit en bestel kogelgeleiders van Wovar vandaag nog. Heeft u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen zoals korting.

Zijn kogelgeleiders niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan onze ook eens onze: