CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Paalkappen BolPaalhoedjesTuin

Filters

Paalkappen Bol

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Paalkappen Bol

Op zoek naar paalkappen met een bol? Bolle paalkappen zijn zeer populair, doordat ze niet alleen uw palen beschermen, maar ook zorgen voor een uniek uiterlijk. De kap is namelijk voorzien van een bol, welke als het ware op de kap is geplaatst. De bol is goed zichtbaar en zo zorgen uw palen dus voor een extra toevoeging aan de stijl van uw tuin. Daarnaast zorgen de paalkappen met bol ervoor dat uw houten palen niet gaan rotten door stilliggend hemelwater. Uw palen gaan dus ook nog eens langer mee. De paalkap bol is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder RVS, verzinkt en in het zwart!

Deze paalkappen bol zijn eenvoudig te bevestigen. Doordat de kappen 1 mm groter zijn dan de paal, valt de kap er precies mooi omheen. Na het plaatsen van de kap kunt u met 2 schroeven of 2 spijkers de kap vastzetten. Gebruikt u liever geen spijkers of schroeven? Dan kunt u de kap ook met universele kit vastzetten.

Zoekt u een paalkap met een andere vorm? Geen zorgen! Bij Wovar kunt u ook kiezen tussen paalkappen pyramide vorm en paalkappen rond. Al deze én andere paalkappen vindt u in ons totale assortiment paalkappen

Met een bolle paalkap kunt u op een sierlijke manier uw houten palen beschermen. Regenwater zal niet op de bovenkant van de paal blijven liggen en zo worden schimmels en houtrot voorkomen. Een paalkap is dus een simpele oplossing om de levensduur van uw houten palen te verlengen. De bol is als het ware op de kap vastgezet en geeft een landelijke uitstraling. De paalkap met bol is verkrijgbaar als RVS, zwarte en verzinkte variant. RVS materiaal zorgt ervoor dat de kap niet gaat roesten, de verzinkte versie is zeer sterk en de zwarte kap wordt beschermd door een zwarte poedercoating. 

Paalkap bol bevestigen

Alle paalkappen met bol kunt u op dezelfde manier bevestigen. Het vierkante gedeelte van de kap is voorzien van 2 montagegaten. U kunt er dus voor kiezen om de kap vast te schroeven. Voorboren kan handig zijn om het vastschroeven makkelijker te maken. Bestel dus een hardhoutboortje van 3 mm mee uit ons assortiment hardhoutboren. U kunt er ook voor kiezen om de paalkappen vast te spijkeren. Gebruikt u liever geen schroeven en spijkers? Geen probleem, u kunt de kappen ook vastzetten met kit. Breng voldoende kit aan in de binnenkant van de kap en druk deze op de houten paal.

Paalkappen bol kopen

Koop uw paalkappen bol nu voordelig bij Wovar! Bij aanschaf van 10 stuks profiteert u al van staffelkorting. Zo voorziet u voordelig meerdere houten palen van dezelfde paalkappen. Heeft u een eigen klus- bouwbedrijf of bent u hovenier? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van een vaste zakelijke korting, krijg een vast contactpersoon en ontvang een handig besteloverzicht.

Zoekt u een andere vorm paalkap? Bij Wovar kunt u ook terecht voor paalkappen pyramide en paalkappen rond. Al deze soorten vindt u in ons totale assortiment paalkappen