CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Paalkappen RondPaalhoedjesTuin

Filters

Paalkappen Rond

2 producten

Paalkappen Rond

Met de ronde paalkappen van Wovar beschermt u uw houten palen tegen regenwater en zorgt u voor een strakke afwerking van uw ronde palen. Stilliggend water op houten palen kan ervoor zorgen dat de palen gaan rotten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Om de levensduur van uw houten palen te verlengen raden wij het gebruik van paalkappen dan ook zeer aan. De paalkappen zijn eenvoudig te bevestigen en gaan lang mee. De kap is 1 mm groter dan de afmeting van de paal, zodat deze precies op de paal past. 

Montage is eenvoudig en kan met spijkers of schroeven. De kappen zijn aan weerszijden voorzien van 2 montagegaten. Gebruikt u liever geen schroeven of spijkers? Geen probleem! U kunt de kappen ook vastzetten met een beetje universele kit. 

Bent u op zoek naar paalkappen voor vierkante palen? Dan bent u bij Wovar ook aan het juiste adres. Bij ons kunt u kiezen uit vele verschillende paalkappen bol en paalkappen pyramide vorm. Al deze vormen én meer vindt u in het totale assortiment paalkappen

U kunt er op een eenvoudige manier voor zorgen dat uw ronde houten palen zijn beschermd tegen regenwater. Het plaatsen van een ronde paalkap op de top van de houten paal zorgt er namelijk voor dat de bovenkant van de paal niet meer in aanraking komt met water. Schimmels en houtrot wordt op die manier voorkomen. Daarnaast zorgt u ook nog voor een nette afwerking van de houten palen. De ronde paalkappen zijn bij Wovar verkrijgbaar in een verzinkte versie voor palen met een diameter van 10 cm en 12 cm. 

Paalornament rond bevestigen

De ronde paalornamenten zijn eenvoudig op houten palen te bevestigen. U kunt ervoor kiezen om de ornamenten vast te schroeven. Boor het hout dan allereerst even voor met een hardhoutboortje. Deze kunt u direct meebestellen uit het assortiment hardhoutboortjes. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de ornamenten vast te spijkeren. Gebruikt u liever geen schroeven of spijkers? Dan kunt u het paalornament ook met een beetje kit vastzetten. Breng de kit helemaal rondom aan de binnenkant van het ornament aan en druk deze op de houten paal. 

Paalornamenten rond kopen

Koop uw paalornamenten rond nu voordelig bij Wovar! Bij aanschaf van 10 stuks profiteert u al van staffelkorting. Zo voorziet u voordelig meerdere houten palen van dezelfde paalornamenten. Heeft u een eigen klus- bouwbedrijf of bent u hovenier? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van een vaste zakelijke korting, krijg een vast contactpersoon en ontvang een handig besteloverzicht.

Zoekt u een andere vorm paalornament? Bij Wovar kunt u ook terecht voor paalornamenten bol en paalornamenten pyramide. Al deze soorten vindt u in ons totale assortiment paalornamenten