CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Schroevendraaier setsSchroevendraaiersHandgereedschap

Filters

Schroevendraaier sets

5 producten

Schroevendraaier sets

Bent u op zoek naar een schroevendraaier set, dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Naast onze losse schroevendraaiers, leveren wij uit voorraad onze hoogwaardige schroevendraaier sets. Wij verkopen naast schroevendraaiersets met kruiskopschroevendraaiers en platte schroevendraaiers, ook precisieschroevendraaiers en geïsoleerde schroevendraaiers in sets.  

Voor een goede set schroevendraaiers bent u bij Wovar aan het juiste adres! Voor iedere klus hebben wij de juiste schroevendraaier in het assortiment. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een leuk setje mini schroevendraaiers, dan vindt u bij ons de beste precisieschroevendraaiers. Hiermee draait u alle kleine schroefjes in een handomdraai los en vast. Hoe vervelend is het als het pootje van uw bril los zit, of u het batterijtje van een horloge moet vervangen en niet de juiste set schroevendraaiers in huis heeft. Of als het deurtje van uw keukenkastje begint te hangen, met onze schroevendraaiers stelt u uw keukenkastscharnier weer netjes af.

Schroevendraaierset professioneel

Naast onze schroevendraaiers voor huis-, tuin- en keukengebruik bieden wij ook diverse professionele schroevendraaiersets aan. Bij onze professionele schroevendraaiers is rekening gehouden met het juiste materiaal gebruik. Werkt u bijvoorbeeld in de automotive, dan is het prettig dat de schroevendraaiers olie-afstotend zijn en voorzien van een magnetische punt. Met een magnetische punt aan uw schroevendraaier kunt u ook op moeilijk bereikbare plekken schroeven zonder de schroef te verliezen.

Elektra schroevendraaiers

Werkt u veel met stroom, dan zijn geïsoleerde schroevendraaiers een absolute must. Doordat de handvatten van deze schroevendraaiers voorzien zijn van een geïsoleerde laag, kunt u werken onder hoogspanning! Wanneer u een stopcontact moet vervangen of de schakeldraden van een lichtknop dient aan te sluiten en er niet zeker van bent of er spanning staat op de draden is werken met geïsoleerde schroevendraaiers aan te raden. Om te testen of ergens stroom op staat kunt u ook onze spanningzoekers gebruiken.

Schroevendraaierset Torx

Behalve onze schroevendraaiersets vindt u ook losse schroevendraaiers, hiermee kunt u uw set ook weer compleet maken wanneer u een schroevendraaier kwijt bent of als er een schroevendraaier stuk gegaan is. Wij hebben naast losse Torx schroevendraaiers ook platte schroevendraaiers en kruiskopschroevendraaiers los te koop.

Schroevendraaier set kopen

Bestel uw schroevendraaier set tegen de scherpste prijzen bij Wovar. Wij hebben vele soorten voor u in de aanbieding! Bent u zakelijk klant? Dan nodigen wij u uit om een zakelijk account bij ons te openen, hiermee ontvangt u een vaste zakelijk korting op al uw orders!

Naast onze schroevendraaiers bieden wij u een keur aan andere soorten gereedschap, waaronder diverse soorten handgereedschap, meetgereedschap en gereedschap accessoires!