CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8671 reviews
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 69 euro
IJzerwaren en bevestigingsmaterialen groothandel WovarGa terug naar home

Filters

Slotbouten M6

31 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 69 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 69 EURO

Slotbouten M6

Wovar levert hoogwaardige slotbouten M6 in verzinkt staal, rvs en in het zwart. M6 slotbouten worden altijd compleet geleverd met moer en ring. Handig! Lengtes van de verzinkte slotbouten M6 variëren van 30 tot en met 140 mm. RVS slotbouten M6 zijn beschikbaar is de lengtes 30 tot en met 80 mm. Zwarte slotbouten M6 zijn gemaakt van verzinkt staal en verkrijgbaar in 30 tot en met 60 mm lang. Het grote verschil tussen verzinkte slotbouten M6 en roestvast stalen slotbouten is dat verzinkte slotbouten m6 kunnen oxideren. RVS slotbouten m6 doen dit niet. M6 staat voor de dikte van de slotbout en houd in dat de slotbouten 6 mm dik zijn.

Zie naast onze slotbouten M6 al onze slotbouten verzinkt, slotbouten rvs of slotbouten zwart.

De staalsoort is niet alleen het verschil tussen verzinkte en rvs slotbouten. Slotbouten rvs m6 zijn namelijk volledig voorzien van schroefdraad en verzinkte slotbouten m6 maar voor een deel. De lengte van het schroefdraad staat bij Wovar op de afbeelding aangegeven. Zo kunt u precies zien wat de minimale dikte moet zijn van het te bevestigen materiaal.

Zwarte slotbouten M6 beschikken over een hoogwaardige Deltacoll coating. Deze coating zorgt voor extra bescherming tegen roest. Als eerst is een goed hechtende coating aangebracht die diep op de slotbouten M6 doordringt. Na de coating is een zwarte toplaag aangebracht. Deze zorgt voor een prachtige glans.

Slotbouten M6 monteren

Iedere slotbout M6 beschikt over een mooie halfronde kop met daaronder een vierkant gedeelte. Door een tik te geven met een rubberen hamer op de kop klemt dit vierkante gedeelte in het hout. Hierdoor draait de bout niet mee bij het aandraaien van de moer. Moeren voor M6 slotbouten dienen te worden aangedraait met een 10 mm steek-, dop- of ringsleutel.

Slotbouten M6 bestellen

Bestel slotbouten M6 voor de laagste prijs bij Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel bij het aanmelden voor een zakelijk account zoals kortingen.