Bestel vandaag voor 21:30, morgen in huis

Slotbouten Verzinkt Zwart M8 x 60 mm

  • 8719747470428
  • Wovar
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
5 x 10 stuks
€ 25,45
7.29%
10 x 10 stuks
€ 46,90
14.57%
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Waarom kiezen voor Slotbouten Verzinkt Zwart M8 x 60 mm?

  • Zwart gepassiveerd
  • Compleet met moer en ring

Zwart beslag voor in de tuin is de trend van het moment. Het oogt prachtig op poort hekken, schuttingdeuren, tuindeuren, tuinhuisjes en ga zo maar door. Zwart beslag creëert een echte landelijke uitstraling. De Wovar slotbouten zijn speciaal ontwikkeld voor het bevestige van zwart beslag.

Wovar levert voor iedere constuctie de juiste maten zwarte slotbouten. Met deze slotbout 8x60 mm kan bijvoorbeeld een prachtig poort hek worden gemonteerd. Is dit niet de maat die u zoekt? Hier vindt u het alle zwarte slotbouten van Wovar.

Zwarte slotbouten monteren

Slotbouten worden bij Wovar altijd compleet geleverd met moer en ring. Onder de halfronde kop zijn de zwarte slotbouten van Wovar voorzien van een vierkant gedeelte. Dit vierkante gedeelte is circa 7x7mm. Geef bij het monteren een tik op de kop van de slotbout zodat de het vierkante gedeelte klemt in het hout. U zult merken dat de slotbout in het hout klemt en geen mogelijkheid heeft mee te draaien wanneer de moer wordt aangedraaid. Let op, gebruik atijd een rubberen hamer. Dit zorgt ervoor dat de slotbouten niet beschadigen en minder kwetsbaar zijn.

Slotbouten zwart M8 x 60 mm kopen

Bestel de Wovar slotbouten zwart in diverse maten en geef uw tuin een prachtig landelijke uitstraling. De zwarte slotbouten worden geleverd in sets van 10 stuks. Klus- en bouwbedrijven dienen zich hier aan te melden voor een account met voordelen als korting.

Volledige omschrijving