Wovar Bitjes en bithouders

Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Bitjes en bithouders

Wovar levert bits in 2 verschillende soorten. Dit zijn bits met een torx aandrijving en bits met een pozidrive aandrijving. De afkorting voor torx wordt aangeduid met TX. De afkorting voor pozidrive bits wordt aangeduid met PZ. De Wovar torx en pozidrive bits hebben een perfecte passing op Wovar schroeven. Naast losse bits is het ook mogelijk om bitsets te bestellen met een magnetische bithouder. Deze zorgt voor extra comfort tijdens het monteren van schroeven.

Met zeskantige torx bits verwerkt u schroeven net even sneller en is de kans op doordraaien minimaal. Wij leveren zowel losse torx bitjes als setjes met bithouders. Kies uit oerdegelijke bitjes met een lange levensduur. Deze maten torx 20, 25, 30 en 40 hebben wij hier als schroeven- en ijzerwaren groothandel te koop. Let op, bij sommige doosjes leveren wij een gratis bitje mee, dit wordt per product aangegeven.

Wat is pozidrive aandrijving?

Pozidrive is een kruiskop aandrijving waarbij de standaard kruiskop is voorzien van een tweede kruisje. Dit zorgt voor een soort stervormige insnijding. Door het tweede kruisje wordt een betere krachtoverbrenging gegenereerd dan bij een normale kruiskop aandrijving.

Wat is torx aandrijving?

Professionals zoals bouwvakkers en timmermannen raden echter schroeven aan die voorzien zijn van Torx aandrijving. Torx aandrijving zorgt voor extra grip zodat uw machine niet slipt en een optimale krachtoverbrenging heeft tijdens het indraaien van schroeven. Wovar heeft zich laten inspireren door professionals en werkt raadt daarom spaanplaatschroeven met een torx aandrijving aan. Wovar levert alleen een gratis bit bij Wovar torx spaanplaatschroeven.

Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Ontdek schroevenwebshop Wovar voor het online kopen van kwalitatieve torx bitjes en allerlei schroeven. Van RVS vlonderschroef tot goedkope houtbouwschroef.