Door de extreme drukte kan de levertijd 1-3 dagen zijn.
Filters openklappen:

Wovar Verzinkboortjes

Steeds meer consumenten met een houten vlonder kiezen voor glad geschaafde vlonderplanken. Deze effen planken zonder groeven ogen modern. Ook krijgt vuil minder vat op vlak geschaafde terrasplanken, immers het spuit grotendeels vanzelf van de plank af. Door deze trend zijn verzinkboortjes populair. Hiermee maakt u een kleine uitsparing waarin de kop van een vlonderschroef precies mooi invallen. Zo krijgt u mooi weggewerkte schroeven in uw houten terras. Ook zorgt het verzinkboortje voor een stukje bescherming van het hout bij het vastschroeven. Bij A-merk Wovar bestelt u uw boor op een schroefkop uit te frezen natuurlijk samen met onze populaire Vlonderschroeven RVS en hardhoutboortjes. De meeste klanten kiezen voor onze 5x50 mm vlonderschroef met 3.5 mm hardhoutboor. Andere maten ook mogelijk. Wovar levert schroeven, bouten, boortjes en meer ijzerwaren overal in Nederland en België. Vandaag besteld voor 22:00u, is morgen geleverd. Wovar heeft verschillende soorten vlonderschroeven, deze kunt u vinden bij onze vlonderschroeven.

Met de verzinkboor van Wovar laat u schroefkoppen prachtig verzinken in hout. De verzink boortjes worden ontzettend veel gebruikt bij  het nog beter verzinken van vlonderschroeven. Boor circa 3 - 4 seconden met de verzinkboor en de kop van de Wovar vlonderschroef valt mooi weg in u vlonderplanken. De verzinkboren van Wovar hebben een extreem lange levensduur. De boortjes zijn gemaakt van hoge sterkte staal.

Verzinkt boortje kopen voor gladde vlonderplanken

U wilt uw schroefkoppen mooi wegwerken op glad geschaafde vlonderplanken? Bestel dan bij A-merk Wovar uw RVS vlonderschroeven, verzinkboortjes en 3.5 mm boortjes bij hardhout. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Zie naast onze verzinkboor 4 mm ook onze hardhoutbout boortjes om vlonderschroeven voor te boren.