• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Verzinkboortjes

Steeds meer consumenten met een houten vlonder kiezen voor glad geschaafde vlonderplanken. Deze effen planken zonder groeven ogen modern. Ook krijgt vuil minder vat op vlak geschaafde terrasplanken, immers het spuit grotendeels vanzelf van de plank af. Door deze trend zijn verzinkboortjes populair. Hiermee maakt u een kleine uitsparing waarin de kop van een vlonderschroef precies mooi invallen. Zo krijgt u mooi weggewerkte schroeven in uw houten terras. Ook zorgt het verzinkboortje voor een stukje bescherming van het hout bij het vastschroeven. Bij A-merk Wovar bestelt u uw boor op een schroefkop uit te frezen natuurlijk samen met onze populaire Vlonderschroeven RVS en hardhoutboortjes. De meeste klanten kiezen voor onze 5x50 mm vlonderschroef met 3.5 mm hardhoutboor. Andere maten ook mogelijk. Wovar levert schroeven, bouten, boortjes en meer ijzerwaren overal in Nederland en België. Na bestelling streven wij altijd voor een levering binnen 24 uur! Wovar heeft verschillende soorten vlonderschroeven, deze kunt u vinden bij onze vlonderschroeven.

4 producten
Sorteren op voorraad
1-4 van de 4 producten

Veelgestelde vragen

Een verzinkboor is een speciale boor, waarmee u schroeven in bijvoorbeeld hout kunt laten verzinken. Door het hout iets in te boren met een verzinkboor, ontstaat er een kleine egale uitsparing in het hout. De kop van de schroeven zullen hierin wegvallen, zodat ze niet op het hout komen te liggen. Op deze manier steken er geen schroeven uit het hout. Dit is bijvoorbeeld handig bij de montage van een houten terras. U zult zich dus niet bezeren aan uitstekende schroeven. 

Bij Wovar bestelt u verschillende soorten verzinkboren. Zo zijn de verzinkboren geschikt voor vlonderplanken en zijn er verzinkboren inclusief hardhdoutboor met een aanpasbare boordiepte. Het verzinkboortje met een aanpasbare boordiepte is zeer handig, doordat uzelf de diepte in kunt stellen en zo direct het hout voorboort én zorgt voor een uitsparing. Ook kunt u een verzinkboortje met diepteaanslag bestellen. Met deze boor weet u zeker dat de uitsparing nooit te diep zal worden. 

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Met de verzinkboor van Wovar laat u schroefkoppen prachtig verzinken in hout. De verzink boortjes worden ontzettend veel gebruikt bij  het nog beter verzinken van vlonderschroeven. Boor circa 3 - 4 seconden met de verzinkboor en de kop van de Wovar vlonderschroef valt mooi weg in u vlonderplanken. De verzinkboren van Wovar hebben een extreem lange levensduur. De boortjes zijn gemaakt van hoge sterkte staal.

Afstand vlonderplanken

Zorg voor een gelijke afstand tussen al uw vlonderplanken, voor een prachtige afwerking. Om tussen alle planken dezelfde afstand te krijgen, maakt u gebruik van onze afstandhouders. Met afstandhouders kunt u razendsnel vlonderplanken monteren, zonder zorgen over de tussenruimte bij iedere plank. 

Verzinkt boortje kopen voor gladde vlonderplanken

U wilt uw schroefkoppen mooi wegwerken op glad geschaafde vlonderplanken? Bestel dan bij A-merk Wovar uw RVS vlonderschroeven, verzinkboortjes en 3.5 mm boortjes bij hardhout. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Zie naast onze verzinkboor 4 mm ook onze hardhoutbout boortjes om vlonderschroeven voor te boren.