Filter op:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Zwarte Schroeven

Deze zwarte schroeven verzinkt van Wovar zijn voorzien van een hoogwaardige Deltacoll coating. Deze zwarte coating wordt aangebracht door middel van een zwart gepassiveerde zinklaag. Deze diep zwarte oppervlaktebehandeling heeft een uitstekende hechting en beschermd de schroeven goed tegen roest en maakt ze corrosiebestendig. Na de Deltacoll coating wordt een zwarte toplaag aangebracht. Deze toplaag zorgt voor een prachtig glanzend effect. De Zwarte schroeven van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt de schroeven ijzersterk.

Naast onze zwarte schroeven bieden wij ook blauw verzinkte schroeven en rvs410 schroeven zonder zwarte kop.

Wovar levert zwarte schroeven in de volgende maten en varianten:

  • Schroeven zwart 4 x 25 mm (voldraad)
  • Schroeven zwart 4 x 30 mm (voldraad)
  • Schroeven zwart 4 x 40 mm (voldraad)
  • Schroeven zwart 4 x 50 mm (deeldraad)
  • Schroeven zwart 5 x 40 mm (deeldraad)
  • Schroeven zwart 5 x 50 mm (deeldraad)
  • Schroeven zwart 6 x 50 mm (deeldraad)

De zwarte voldraadschroeven zijn volledig voorzien van schroefdraad. Dit maakt de schroeven uitermate geschikt voor het monteren van metaal op hout zoals bijvoorbeeld zwarte scharnieren of plaatduimen. Deeldraadschroeven worden meer toegepast bij hout op hout constructies. Doordat de schroef deels voorzien is van schroefdraad wordt het hout krachtig tegen elkaar aan getrokken.

Schroeven Zwart met Snijpunt

Deze hoogwaardige schroeven zwart van Wovar beschikken over een vlijmscherpe snijpunt. Hierdoor splijt zelfs het dunste plaatmateriaal niet. De snijpunt snijdt moeiteloos door alle houtsoorten heen. Door de snijpunt is het bij zachte houtsoorten niet nodig om voor te boren. Bij hardhout wordt dit wel aangeraden. Gebruik bij de zwarte schroeven 4 mm dik onze hardhoutboor 3mm, Bij deze schroeven zwart 5mm dik onze hardhoutboor 3.5 mm dik en bij de 6 mm dikke zwarte schroeven een 4mm dik hardhout boortje.

Welke kop hebben de zwarte schroeven van Wovar?

De zwarte schroef is voorzien van een platverzonken kop. Deze trekt mooi in het hout tijdens het indraaien van de schroef. Dit zorgt voor een prachtige afwerking. Bij de zwarte schroeven 4 en 5 mm dik is de platverzonken kop voorzien van een Torx 20 aandrijving. De 6 mm dikke schroeven hebben een torx 25 indruk. Torx aandrijving is een stervormige indruk met 6 uiteinden. Deze zorgen er voor dat uw machine extra veel grip heeft en niet slipt tijdens het inschroeven. Gebruik voor het monteren van deze zwarte schroeven altijd de hoogwaardige TX20 bits van Wovar. Deze hebben een perfecte passing op deze zwarte torx schroeven en zorgen ervoor dat de zwarte toplaag niet beschadigd wordt. Zo behouden de schroeven een mooie zwarte glans.

Tip: Gebruik voor het monteren de magnetische bithouder met 2 gratis torx 20 bits. De magnetische bithouder laat de schroeven aan de bits kleven wat zorgt voor meer grip en een snellere montage van de zwarte schroeven.

Zwarte schroeven bestellen voor een prachtige afwerking

De zwarte schroeven van Wovar zijn verkrijgbaar in dozen van 50 en 100 stuks. Profiteer van onze hoge staffelkorting en bestel minimaal 5 dozen zwarte schroeven. Bedrijven krijgen extra voordeel door middel van een persoonlijke kortingscode. Heeft uw bedrijf nog geen kortingscode? Meldt uw bedrijf hier aan!