CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
 • Op werkdagen besteld, in 1-2 dagen in huis!
 • 30 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Zwarte Schroeven Torx

31 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Zwarte Schroeven Torx

Wovar levert zwarte schroeven van verzinkt staal en van RVS 410 staal. De zwarte schroeven zijn voorzien van een hoogwaardige Deltacoll coating. Deze zwarte coating wordt aangebracht door middel van een zwart gepassiveerde zinklaag. Deze diep zwarte oppervlaktebehandeling heeft een uitstekende hechting en beschermd de schroeven goed tegen roest en maakt ze corrosiebestendig. Na de Deltacoll coating wordt een zwarte toplaag aangebracht. Deze toplaag zorgt voor een prachtig glanzend effect. De Zwarte schroeven van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt al onze schroeven ijzersterk.

Naast onze zwarte schroeven bieden wij ook spaanplaatschroeven verzinkt torx en rvs410 schroeven zonder zwarte kop. Bekijk hier al onze spaanplaatschroeven. Zwarte schroeven van Wovar worden veel gebruikt om onze zwarte plankdragers te monteren.  

De populairste zwarte schroeven zijn onze Tuinschroeven zwart RVS410. Deze schroeven zijn speciaal gehard waardoor breken bijna niet mogelijk is. Tijdens de speciale warmte behandeling zijn de zware schroeven eerst enorm verhit en vervolgens razendsnel gekoeld. De 4 mm dikke rvs 410 schroeven beschikken over een torx 20 indruk en de 5.0 mm dikke tuinschroeven torx 25. Alle rvs 410 schroeven zwart zijn voorzien van deeldraad. Dit maakt de uiterst geschikt voor hout op hout constructies.

Iedere zwarte schroef rvs is voorzien van een vlijmscherpe snijpunt die voorboren overbodig maakt. Alleen bij hardhout wordt dit aangeraden. De verzonken kop is voorzien van een zeer hechtende zwarte top laag en beschikt over freesribben. Hierdoor verzinkt de schroef prachtig in het hout. De schroeven worden niet voor niets ook wel potdeksel schroeven of gevel schroeven genoemd. Ze zijn namelijk zeer geschikt voor het monteren van potdekselplanken. Vooral onze tuinschroeven zwart rvs 410 4 x 50 mm is een echte hardloper! 

Zwarte schroeven verzinkt

Wovar levert zwarte schroeven verzinkt in de volgende maten en varianten:

 • Verzinkte Schroeven zwart 4 x 25 mm (voldraad)
 • Verzinkte Schroeven zwart 4 x 30 mm (voldraad)
 • Verzinkte Schroeven zwart 4 x 40 mm (voldraad)
 • Verzinkte Schroeven zwart 4 x 50 mm (deeldraad)
 • Verzinkte Schroeven zwart 5 x 40 mm (deeldraad)
 • Verzinkte Schroeven zwart 5 x 50 mm (deeldraad)
 • Verzinkte Schroeven zwart 6 x 50 mm (deeldraad)

De zwarte voldraadschroeven zijn volledig voorzien van schroefdraad. Dit maakt de schroeven uitermate geschikt voor het monteren van metaal op hout zoals bijvoorbeeld zwarte scharnieren of plaatduimen. Deeldraadschroeven worden meer toegepast bij hout op hout constructies. Doordat de schroef deels voorzien is van schroefdraad wordt het hout krachtig tegen elkaar aan getrokken.

Deze hoogwaardige schroeven zwart van Wovar beschikken over een vlijmscherp snijpunt. Hierdoor splijt zelfs het dunste plaatmateriaal niet. Het snijpunt snijdt moeiteloos door alle houtsoorten heen. Door de snijpunt is het bij zachte houtsoorten niet nodig om voor te boren. Bij hardhout wordt dit wel aangeraden. Gebruik bij de zwarte schroeven 4 mm dik onze hardhoutboor 3mm, Bij deze schroeven zwart 5mm dik onze hardhoutboor 3.5 mm dik en bij de 6 mm dikke zwarte schroeven een 4mm dik hardhout boortje.

Welke kop hebben de zwarte schroeven van Wovar?

De zwarte schroef is voorzien van een platverzonken kop. Deze trekt mooi in het hout tijdens het indraaien van de schroef. Dit zorgt voor een prachtige afwerking. Bij de zwarte schroeven 4 en 5 mm dik is de platverzonken kop voorzien van een Torx 20 aandrijving. De 6 mm dikke schroeven hebben een torx 25 indruk. Torx aandrijving is een stervormige indruk met 6 uiteinden. Deze zorgen er voor dat uw machine extra veel grip heeft en niet slipt tijdens het inschroeven. Gebruik voor het monteren van deze zwarte schroeven altijd de hoogwaardige TX20 bits van Wovar. Deze hebben een perfecte passing op deze zwarte torx schroeven en zorgen ervoor dat de zwarte toplaag niet beschadigd wordt. Zo behouden de schroeven een mooie zwarte glans.

Tip: Gebruik voor het monteren de magnetische bithouder met 2 gratis torx 20 bits. De magnetische bithouder laat de schroeven aan de bits kleven wat zorgt voor meer grip en een snellere montage van de zwarte schroeven.

Bekijk hier onze video over zwarte schroeven en ontdek handige tips voor het monteren van potdekselplanken 

Zwarte schroeven bestellen voor een prachtige afwerking

De zwarte schroeven van Wovar zitten verpakt in dozen van 50, 100 en 200 stuks. Profiteer van onze hoge staffelkorting en bestel minimaal 5 dozen zwarte schroeven. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.