CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Spaanplaatschroeven RVS 410

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Spaanplaatschroeven RVS 410

Normaal gesproken zijn RVS schroeven net iets minder sterk dan verzinkt metaal. Spaanplaatschroeven van roestvrij staal bij Wovar verschillen nauwelijks van sterkte met de gegalvaniseerde variant. Dit komt door de RVS 410 kwaliteit van de Wovar spaanplaatschroeven. Deze kwaliteit roestvrij staal oxideert niet en is ijzersterk. Deze torx deeldraadschroeven RVS zijn geschikt voor 1001 houtbouw klussen. Zie ook onze tuinschroeven van rvs410 staal. Of bekijk onze hardhoutschroeven geschikt voor alle houtsoorten. Bestel RVS spaanplaatschroeven bij Wovar om zeker te zijn van levering in 24 uur. Bezorging vindt ook plaats op zaterdag.  

Met de Wovar spaanplaatschroeven RVS 410 bent u verzekerd van krachtige schroeven die niet afbreken. Wanneer u werkt met hardhout wordt voorboren aangeraden. Hiervoor zijn onze Wovar hardhout boortjes uitermate geschikt.

Spaanplaatschroeven RVS410 met Torx aandrijving

De spaanplaatschroeven RVS 410 van Wovar zijn voorzien van een Torx aandrijving. De spaanplaatschroeven met een dikte van 4 mm hebben torxmaat 20 (TX20) en de schroeven van 5 mm dik torxmaat 25 (TX25). De Torx afdruk is extra diep gemaakt zodat uw gereedschap nog meer grip heeft op de schroeven te monteren. Een torx aandrijving is een stervormige aandrijving met 6 punten. Deze wordt vaak aangeraden door professionals. Bij Wovar hebben we service hoog in het vaandel staan. Daardoor krijgt u bij elk doosje schroeven een gratis bijpassende torx bit.

De spaanplaatschroeven van Wovar beschikken over een platverzonken kop. Dit zorgt ervoor dat de schroeven mooi verzinken in het hout. Onder deze platverzonken kop zitten freesribben. Deze zorgen dat de schroef nog beter in het hout verzinkt. Dit leidt tot een zuivere afwerking.

Optimale kracht bij Wovar rvs spaanplaatschroeven

De schachtribben van de Wovar spaanplaatschroeven zitten boven het schroefdraad gedeelte. Deze verminderd de spanning op de schroef en zorgt daarmee voor een korter indraaimoment. De schachtribben maken ruimte voor de schroef. Dit zorgt voor minder wrijving op de schacht en dat verhoogd de sterkte van onze spaanplaatschroeven. Naast de schachtribben beschikken de spaanplaatschroeven ook van grof schroefdraad. Hierdoor kunt u meer schroeven per accu indraaien. Het onderste deel van het schroefdraad is gekarteld. Het gekartelde deel verruimen het gat en snijden alle vezels van het materiaal gemakkelijk door.

Spaanplaatschroeven RVS 410 voorboren

Door de snijpunt van onze RVS 410 spaanplaatschroeven is voorboren in zachthout overbodig geworden. Als u werkt met hardhout wordt voorboren wel aangeraden. Gebruik om voor te boren voor een 4 mm dikke schroef onze hardhout boortje 3 mm. Voor schroeven met een dikte van 5 mm zijn onze 3.5 mm dikke hardhout boren geschikt. Dankzij het snijpunt is de kans dat zelfs het dunste houtmateriaal splijt vrijwel nihil. Ook wordt de toplaag niet beschadigd.

Spaanplaatschroeven RVS 410 kopen

Ontdek de kwaliteit van onze hoogwaardige RVS 410 spaanplaatschroeven. Erger u niet meer aan schroeven die tijdens het indraaien afbreken. Bestel minimaal 5 dozen en profiteer van onze bulkkorting. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.