CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
klus-versnellen-bevestigingsmaterialen 28 jan

7 bevestigingsmaterialen die je klus versnellen

Terug naar overzicht

Met deze 7 handige tips wordt het allemaal een stukje gemakkelijker om uw klus te klaren! Deze bevestigingsmaterialen maken het werken sneller en efficiënter.

7 Tips voor het sneller en efficiënter werken

1. Houtconstructies (kapschuur en overkappingen) monteren Met tellerkopschroeven in plaats van houtdraadbouten of slotbouten. Tellerkopschroeven hebben een torx kop, deze draait u sneller in het hout dan een houtdraadbout met zeskantige kop. Dankzij de wokkel zit er minder spanning op de schroef, wat zorgt voor minder  indraaiweerstand. 
Ontdek onze tellerkopsschroeven

2.Voorboren en kop verzinken in 1
U kunt voorboren en de kop verzinken met onze speciale 2-in-1 hardout- en verzinkboor. Dit scheelt u enorm veel tijd bij het monteren van glad geschaafde terrasplanken.
Ontdek de 2 in 1 boor

3. Eenvoudig een pergola monteren
U maakt met onze pergola verbindingsstukken eenvoudig zelf een pergola in uw tuin. Wovar biedt deze verzinkte pergola verbindinggstukken aan in meerdere afmetingen. Namelijk voor 7x7 cm, 9x9 cm en 12x12 cm palen. Met de hulpstukken van Wovar lukt het snel bouwen van een pergola zeker!
Ontdek de pergola producten

4. Een houten balk aan een stenen muur bevestigen 
Dit gaat zeer eenvoudig met onze kozijnpluggen, u hamert de schroef met plug in eén keer vast in de muur. Ook handiger te demonteren dan een keilbout. 


Ontdek alle kozijnpluggen 

5. Gebruik verstelbare terrasdragers
U kunt eenvoudig uw vlonder ophogen en uitvlakken met onze verstelbare terrasdragers in 5 hoogtematen. Kies uit 2.5 tot 14 cm in hoogte draaibare doppen.


Ontdek de verstelbare terrasdragers

6. Hengen met vierkante gaten
Deze hengen zijn ideaal om eenvoudig uw slotbouten in te schuiven. Met de vierkante gaten hoeft u de slotbouten niet om te draaien, zie ook onze video.


Ontdek al onze hengen

7. Slotbouten compleet geleverd, met ring en moer
Slotbouten worden altijd compleet met ring en moer geleverd bij Wovar. U hoeft de moer en ring niet apart bij te bestellen. Zo kunt u nog sneller bestellen in onze webshop zodat u de bijbehorende ring en moer  niet hoeft te zoeken.


Ontdek zwarte, rvs en verzinkte slotbouten

Vlonderschroeven

Alles voor uw Vlonder

Gebruik bij het plaatsen van uw vlonder deze Wovar vlonderschroeven van RVS 410 kwaliteit. Een vlonder is op zichzelf een investering. Bezuinig daarom nooit op montageschroeven. De schroeven waarmee u uw vlonder monteert krijgen het zwaar te verduren. 
Bekijk alle Wovar RVS vlonderschroeven

Nu ook bezorging op maandag

Tot slot, levert Wovar nu ook alle bestellingen van vrijdagavond, zaterdag en zondag op maandag in plaats van dinsdag. Handig voor de zakelijke klant, die schroeven en ijzerwaren bestelt in het weekend hier maandag meteen de beschikking over heeft.

Nog geen zakelijk voordeelaccount? Klik dan hier.