Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Wc sloten

Bent u op zoek naar een nieuw slot voor uw wc / badkamer deur? Wovar levert insteeksloten voor wc deuren. Deze wc sloten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende varianten. Namelijk een wc slot met zwarte voorplaat, een wc slot met witte voorplaat en een wc slot met rvs voorplaat. Wc sloten van Wovar hebben een pc maat van 63 mm. Dit houdt in dat de hart op hart afstand van de deurklink tot het slotgat 63 mm is.

Wovar levert wc sloten uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis! Bouwbedrijven, klusbedrijven, hoveniers en ZZP'ers in de bouw profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.

De wc sloten van Wovar worden allemaal geleverd met sluitplaat. Wc sloten zijn alleen geschikt voor krukstiften van 8 x 8 mm. Wovar WC deurbeslag past op alle wc sloten. De doornmaat van de wc sloten is 50 mm en de pc maat 63 mm. Controleer voor de zekerheid nog even de pc maat van uw wc deurbeslag indien u kiest voor wc deurbeslag op schild. Bij deurbeslag op rozet maakt de pc maat niet uit. Dat past namelijk altijd. De voorplaat bevat ronde hoeken en is 174 x 20 mm.

Zie naast onze wc sloten ook ons wc deurbeslag. Daarnaast levert Wovar ook loopsloten, kastsloten en dag en nachtsloten.