CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Slotbouten M8

42 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Slotbouten M8

Wovar levert hoogwaardige slotbouten M8 in verzinkt staal, rvs en in het zwart. M8 slotbouten worden altijd compleet geleverd met moer en ring. Handig! Lengtes van de verzinkte slotbouten M8 variëren van 45 tot en met 150 mm. RVS slotbouten M8 zijn beschikbaar is de lengtes 30 tot en met 130 mm. Zwarte slotbouten M8 zijn gemaakt van verzinkt staal en verkrijgbaar in 30 tot en met 100 mm lang. Het grote verschil tussen verzinkte slotbouten M8 en roestvast stalen slotbouten is dat verzinkte slotbouten m8 kunnen oxideren. RVS slotbouten m8 doen dit niet. M8 staat voor de dikte van de slotbout en houd in dat de slotbouten 8 mm dik zijn.

Zie naast onze slotbouen M8 al onze slotbouten verzinkt, slotbouten rvs of slotbouten zwart.  

De staalsoort is niet alleen het verschil tussen verzinkte en rvs slotbouten. Slotbouten rvs m8 zijn namelijk volledig voorzien van schroefdraad en verzinkte slotbouten m8 maar voor een deel. De lengte van het schroefdraad staat bij Wovar op de afbeelding aangegeven. Zo kunt u precies zien wat de minimale dikte moet zijn van het te bevestigen materiaal.

Zwarte slotbouten M8 beschikken over een hoogwaardige Deltacoll coating. Deze coating zorgt voor extra bescherming tegen roest. Als eerst is een goed hechtende coating aangebracht die diep op de slotbouten M8 doordringt. Na de coating is een zwarte toplaag aangebracht. Deze zorgt voor een prachtige glans.

Slotbouten M8 monteren

Iedere slotbout M8 beschikt over een mooie halfronde kop met daaronder een vierkant gedeelte. Door een tik te geven met een rubberen hamer op de kop klemt dit vierkante gedeelte in het hout. Hierdoor draait de bout niet mee bij het aandraaien van de moer. Moeren voor M8 slotbouten dienen te worden aangedraait met een 13 mm steek-, dop- of ringsleutel.

Slotbouten M8 bestellen

Bestel slotbouten M8 voor de laagste prijs bij Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel bij het aanmelden voor een zakelijk account zoals kortingen.