CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Tuinschroeven ZwartTuinschroevenSchroeven

Filters

Tuinschroeven Zwart

31 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Tuinschroeven Zwart

Zwart is de trend in de tuin. Daar hoort ook een bijpassende zwarte schroef bij. Kies voor onze RVS 410 tuinschroeven met zwarte kop voor het monteren van Zweeds rabat, potdekselplanken plaatsen met 5x50 mm en andere zwarte tuinplanken. De handige snijpunt komt moeiteloos door alle zachte houtsoorten heen. Zwarte schroeven voor buiten worden ook wel zwarte houtschroeven en potdekselschroeven genoemd. Naast deze zwarte RVS 410 tuinschroeven levert Wovar ook zwarte verzinkte schroeven. Deze schroeven beschikken over een hoogwaardige deltacoll coating. De coating beschermd de schroeven goed tegen roest en corrosie. Het verzinkte staal maakt deze schroeven ijzersterk.

Zie naast onze zwarte tuinschroeven hier ook onze verzinkte tuinschroeven, potdekselschroeven, tellerkopschroeven en rvs tuinschroeven voor buiten. Naast schroeven levert Wovar ook hoogwaardige slotbouten en houtdraadbouten.  

Zwarte potdekselschroeven

Als u de zwarte schroeven in hardhout schroeft is het nodig even voor te boren. Dit kan eenvoudig met onze 3 mm dik hardhout boortje. De zwarte tuinschroeven, ook wel potdekselschroeven genoemd, zijn voorzien van een Torx 20 aandrijving. Deze is extra diepe Torx indruk zorgt er voor dat uw machine niet slipt tijdens het inschroeven. De zwarte schroef heeft een platverzonken kop met aan de onderkant freesribben. Dit zorg voor een goede verzinking in het hout waardoor het afwerking nog mooier wordt.

Zwarte tuinschroeven RVS 410

De kop van de schroef is behandeld door een speciale poedercoating. Deze coating is van hoogwaardige kwaliteit en heeft daarom een hoge slijtvastheid. De RVS 410 houtschroef met zwarte kop is gehard door middel van een speciale warmtebehandeling. Hier worden de zwarte houtschroeven eerst verhit en vervolgens snel gekoeld. Naast de warmtebehandeling zijn de schroeven hoogwaardige verzinkt in een zinkbad en bevatten een vlijmscherpe snijpunt. 

De zwarte tuinschroeven van Wovar beschikken over schachtribben. Deze nemen de spanning van de schroef en zorgen dat optimale kracht behouden blijft. De schachtribben zorgen ook voor minder weerstand tijdens het indraaien van de schroeven. Hierdoor kan uw machine meer zwarte tuinschroeven per acculading monteren.

Tuinschroeven RVS 410 met een zwarte kop zijn er in 6 verschillende lengte maten. De dikte is altijd 4.0 mm. De lengte maten variëren van 35 tot en met 80 mm. Dit maakt de zwarte tuinschroeven geschikt voor het monteren van bijvoorbeeld potdekselplanken van verschillende diktes. 

Wovar is het bekende merk voor zeer sterke RVS schroeven voor gebruik in de tuin. Deze speciale hardloper van Wovar is ook echt de moeite waard. Gaat u zwarte potdsekselplanken montereren met deze zwarte schroeven? Hanteer dan altijd 2 mm tussenruimte (aan de achterkant) tussen de planken. Nooit strak op elkaar stapelen dus. Plaats bij elke plank steeds 2 potdekselschroeven op 1/3 en 2/3 van de plankbreedte. 

Tuinschroeven zwart verzinkt

De zwarte Torx schroeven van verzinkt staal beschikken over een Deltacoll coating. Deze coating zorgt voor een hoge corrosiebestendigheid en beschermd de zwarte schroeven tegen roest en oxidatie. Daarna is op de schroeven een zwarte toplaag aangebracht. Deze toplaag zorgt voor een prachtige glans. De zwart verzinkte schroeven beschikken over een torx indruk. Hierdoor heeft uw machine veel grip en slipt deze niet tijdens het indraaien van de schroef.

Het verzinkte staal maakt deze zwarte schroeven ijzersterk. De schroeven zijn, net als de zwarte RVS 410 schroeven, voorzien van een vlijmscherpe snijpunt. Deze zorgt ervoor dat het dunste plaatmateriaal niet splijt en voorboren in zacht hout overbodig wordt. Bij hardhout wordt voorboren wel aangeraden. Dit kan eenvoudig met één van onze hardhoutboortjes. Bij iedere schroef staat aangegeven welke maat u hier het beste voor kunt gebruiken.

Zwarte schroeven voor buiten bestellen

Bestel de zwarte RVS 410 of verzinkt tuinschroeven van Wovar. Profiteer van onze staffelkorting bij een bestelling van 5 dozen zwarte schroeven. Hoveniers- bouw- en klusbedrijven profiteren van extra voordelen zoals kortingen met een zakelijk account bij Wovar. 

Naast zwarte schroeven levert Wovar ook zwarte houtdraadbouten en slotbouten zwart verzinkt. 

Bekijk hier onze video over onze zwarte schroeven en ontdek handige tips voor het monteren van potdekselplanken