Filter op:

Wovar Tuinschroeven Zwart

Zwart is de trend in de tuin. Daar hoort ook een zwarte schroef bij. Onze stevige RVS 410 schroeven met zwarte kop zijn ideaal voor het monteren van Zweeds rabat, potdekselplanken en andere zwarte tuinplanken. De handige snijpunt komt moeiteloos door alle zachte houtsoorten heen. Zwarte tuinschroeven worden ook wel zwarte houtschroeven genoemd.

Bij hardhout is het nodig even voor te boren. Dit kan eenvoudig met onze 3 mm dik hardhout boortje. De zwarte tuinschroef is voorzien van een torx 20 aandrijving. Deze is extra diep in de schroef gesneden waardoor uw machine niet slipt tijdens het inschroeven. De schroef heeft een platverzonken kop met aan de onderkant freesribben. Hierdoor verzinkt de schroef nog beter in het hout waardoor u een prachtige afwerking krijgt.

Zwarte poedercoating van Wovar tuinschroeven

De kop van de schroef is behandeld door een speciale poedercoating. Deze coating is van hoogwaardige kwaliteit en daarom een hoge slijtvastheid. De rvs 410 houtschroef met zwarte kop is gehard door middel van een speciale warmtebehandeling. Hier worden de zwarte houtschroeven eerst verhit en vervolgens snel gekoeld. Naast de warmtebehandeling zijn de schroeven hoogwaardige verzinkt in een zinkbad en bevatten een zelfborende kop. 

De zwarte tuinschroeven van Wovar beschikken over schachtribben. Deze nemen de spanning van de schroef en zorgen dat optimale kracht behouden blijft. De schachtribben zorgen ook voor minder weerstand tijdens het indraaien van de schroeven. Hierdoor kan uw machine meer tuinschroeven per acculading monteren.

Wovar is het bekende merk voor zeer sterke RVS schroeven voor gebruik in de tuin. Deze speciale hardloper van Wovar is ook echt de moeite waard.

Bestellen

Bestel de zwarte tuinschroeven van Wovar in dozen van 200 stuks. Profiteer van onze staffelkorting bij een bestelling van 5 dozen schroeven. Bedrijven ontvangen een persoonlijke kortingscode van Wovar. Nog geen persoonlijke kortingscode ontvangen? Meldt u hier aan.