CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Zelftappers VerzinktZelftappersSchroeven

Filters

Zelftappers Verzinkt

19 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Zelftappers Verzinkt

Op zoek naar gegalvaniseerde plaatschroeven en verzinkte zelftappers? Wovar levert zelftappers verzinkt voor snelle montage op staal! Onze metalen zelftappende schroeven hebben een platkop, bolkop of zeskantkop en beschikken over gehard staaldraad (verzinkt). Deze snijden hun eigen draad in bijvoorbeeld stalen plaatmateriaal. Zelftappers met een boorpunt hoeven niet voorgeboord te worden. Indien de zelftappers verzinkt niet zelfborend zijn, dient u dit wel even te doen. Gebruik hiervoor altijd en boor die dunner is dan de zelftapschroeven zelf.

Tip: Gaat u houten planken op metalen frames schroeven om bijvoorbeeld een tuindeur op maat te maken? Zorg dan voor iets ruimer voorboren van het hardhout of zachthout. Zo kan het hout zijn werking kwijt en krijgt u geen problemen met knappende schroeven of bolstaande planken.

Zijn zelftappers verzinkt niet helemaal wat u zoekt? Wovar heeft ook zelftappers RVS en zelfs zelftappers zwart.  

Om hout op staal te monteren heeft u speciale plaatschroeven nodig. Met zelftappers van Wovar is dit geen probleem. De zelftappers verzinkt zijn er met boorpunt en zonder boorpunt. Zelftappers zonder boorpunt dient u altijd even voor te boren met een metaalboor. Bij deze schroeven staat aangegeven welke boor dikte u nodig heeft om de schroef voor te boren. Zelftappers met boorpunt schroeft u eenvoudig door metaal tot 6.5 mm dik. Soms is het handig om heel kort voor te boren. Belangrijk is dat u bij schroeven in metaal nooit te lang doordraait. Ook kunt u deze zelftappende schroeven gebruiken voor het monteren van planken aan ijzeren deurframes en bewerken van stalen profielen. 

Zelftappers met boorpunt hoeft u niet voor te boren. Dankzij de boorpunt boort de zelftappende schroef zijn eigen boorgat. Hierdoor is de schroef ook weer eenvoudig uit te draaien. Zelftappende schroeven met een platkop verzinken mooi ik het hout. De Kop van zelftappers met een bolkop komen op het hout te liggen. Wovar levert zelftappers van verzinkt staal met Torx en kruiskop aandrijving.

Zelftappers verzinkt online bestellen

Bestel zelftappers verzinkt bij Wovar, uw leverancier voor zelftappende schroeven. Vergeet niet altijd bijpassende bitjes mee te bestellen. Bedrijven in de bouw-, klus- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account

Bekijk naast onze zelftappers ook onze spaanplaatschroeven verzinkt en tuinschroeven rvs.