Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Zelftappers Zwart

U zoekt zelftappers zwart? Wovar heeft een uitgebreid assortiment zelftappende schroeven zwart. De diktes van onze zwarte plaatschroeven variëren van 3.5 mm dik tot en met 5.5 mm dik. En de lengtes zijn 13 mm tot en met 25 mm. Zelftappers zwart hebben geen boorpunt. Hierdoor dient u deze zwarte schroeven altijd voor te boren. Dit doet u met een metaalboor die dunner is dan de schroef zelf. Bij zelftappers zwart 4.8 mm kiest u bijvoorbeeld een metaalboor van 3.5 mm dik.

De zwarte zelftappers zijn verkrijgbaar met een kleine lenskop en mooie bolkop. Schroeven met lenskop worden veel gebruikt bij deurbeslag of als de kop moet verzinken in het hout. Bolkopschroeven worden veel gebruikt mij metaal op hout montage. Dankzij de bolle kop wordt het staal namelijk stevig tegen het hout getrokken.

Zijn zelftappers zwart niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze zelftappers rvs of zelftappers verzinkt.

De zwarte zelftappende schroeven van Wovar zijn voorzien van een slijtvaste Deltacoll coating. Deze coating zorgt voor een prachtige zwarte kleur en biedt extra bescherming tegen roest en oxidatie. Hierdoor zijn zwarte zelftappers ook zeer geschikt voor montage in uw tuin! Zolang de zwarte coating niet beschadigd zijn de schroeven beschermd.

Met behulp van onze phillips PH bitjes schroeft u de zelftappers zwart vast. Zelftappers beschikken over gehard staaldraad. Hierdoor snijden ze zelf hun schroefdraad in metaal. Zakelijke klanten in de bouw of tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

Bekijk naast onze zwarte zelftappers ook onze tuinschroeven zwart of potdekselschroeven met zwarte kop!