CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8671 reviews
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 99 euro
IJzerwaren en bevestigingsmaterialen groothandel WovarGa terug naar home

Filters

Zweeds Rabat Schroeven

12 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO

Zweeds Rabat Schroeven

Zoekt u naar schroeven voor uw Zweeds Rabat hout? Dan bent u bij Wovar zeker aan het goede adres! Wovar is gespecialiseerd in schroeven en ijzerwaren, ook voor gebruik met uw Zweeds Rabat hout. Voor Zweeds Rabathout heeft u speciale schroeven nodig. Dit komt door de looizuren in het rabathout. Deze zuren hebben een hoge zuurgraad, wat een normale schroef zal aantasten. Dit heeft zwarte vlekken in uw houtoppervlak als gevolg. Ook zullen de schroeven hun kracht verliezen, waardoor deze sneller afknappen. Dit alles kunt u heel eenvoudig voorkomen door de juiste schroef te gebruiken. Voor rabat maakt u gebruik van speciaal gecoate schroeven van Wovar. De coating vormt een bescherming tegen het looizuur. Hierdoor kunt u langer genieten van uw constructie, zonder zorgen over roest, afbrekende schroeven of zwarte vlekken!

Voor Rabat schroeven kijkt u op onze pagina's met hardhoutschroeven met AR-Coating, tellerkopschroeven gecoat voor rabat en gecoate vlonderschroeven. Heeft u liever een zwarte afwerking? Kies dan voor onze potdekselschroeven.  

Welke schroeven voor Rabat?

Voor Zweeds Rabat zijn normale verzinkte schroeven niet voldoende. Voor Rabathout maakt u gebruik van speciaal gecoate schroeven. Deze coating zal de schroef beschermen tegen looizuren. Zo maakt u een mooie schutting met uw rabat schuttingplanken.

Schroeven Zweeds Rabat

Normale schroeven, ook wel gegalvaniseerde schroeven in Rabatdelen of verzinkte schroeven in Zweeds hout zullen niet lang meegaan. Deze schroeven worden aangetast door de looizuren. Ons advies is daarom ook om geen gegalvaniseerde of verzinkte schroeven in looizuurhoudende houtsoorten te gebruiken.

Rabat schroeven

Voor Rabathout maakt u gebruik van andere schroeven dan normaal. Normale schroeven zijn namelijk gevoelig voor de looizuren die in het rabat hout zitten. IJsselrabat, Noord-Zweeds rabat en rabathout vallen allemaal onder dezelfde categorie. Voor al deze soorten maakt u dus gebruik van speciale schroeven voor rabat

Zweeds rabat plank

Zweeds rabat wordt veel gebruikt als voorgevormde plank om een schutting mee te maken. Deze planken staan ook wel bekend als potdekselplank. Deze luxe hardhoutsoort komt ook vaak terug als gevelbekleding voor bijvoorbeeld schuren.