CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

MDF schroeven

10 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

MDF schroeven

Wilt u schroeven in MDF? Wovar levert MDF schroeven van verzinkt staal voor de laagste prijs. MDF-schroeven van Wovar zorgen ervoor dat u eenvoudig zonder voor te boren in de kopse kant van MDF platen, multiplex en spaanplaat schroeft. Dit maakt de schroef super populair voor de interieurbouw. MDF schroeven zijn gemaakt van verzinkt staal en daardoor ijzersterk. De schroef is verkrijgbaar in zeven verschillende maten en zit verpakt per 200 stuks. Door de kleine platkop met torx 15 aandrijving verzinkt de schroef mooi in het hout. MDF-schroeven worden ook wel vloerschroeven genoemd. Men past ze ook vaak toe bij massief houten planken.

Bestel verzinkte mdf schroeven bij Wovar voor de laagste prijs. Wovar levert MDF schroeven uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis. MDF schroeven zijn voor bouwbedrijven, hoveniers, meubelmakers en klusbedrijven met een zakelijk account extra voordelig. Met een zakelijk account krijgt u namelijk extra korting, een vast contactpersoon en een overzichtelijke orderhistorie.
 

MDF schroeven worden veel gebruikt om plaatmateriaal aan elkaar te verbinden. Het voordeel van deze schroeven is dat u niet hoeft voor te boren en plaatmateriaal niet splijt bij het indraaien van de schroef. Ook wordt dankzij de kleine kop een mooie afwerking gerealiseerd. Hieronder gaan we iets dieper in op de voordelen van de Wovar MDF schroeven.

In MDF schroeven zonder voor te boren

Dankzij de harde 3 hoek vormige boorpunt boort u de schroef niet voor als u gaat schroeven in bijvoorbeeld MDF. U hoeft niet bang te zijn dat het plaatmateriaal gaat splijten, ook niet als u in de kopse kant van een plaat gaat boren. De speciale boorpunt zorgt voor optimaal voorboren en behoud van zijn uittrekwaarde. 

MDF schroeven verzinken met kleine kop

Dankzij de wokkel boven het schroefdraad wordt extra ruimte gecreëerd voor de steel van de schroef. Hierdoor worden de verschillende plaatdelen stevig tegen elkaar getrokken. Het voordeel van de extra smalle 75° platkop zorgt voor een super strakke afwerking. De schroeven zijn voorzien van een extra diepe TX 15 indruk. Vergeet niet bijpassende torx bits mee te bestellen. Bij gebruik van schroeven met een normale platkop zult u zien dat het plaatmateriaal scheurt.

Alternatieven voor MDF schroeven

Is een mdf schroef niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze verzinkte spaanplaatschroeven. Hier vindt u ook spaanplaatschroeven verzinkt torx en zelfs zwarte schroeven. Voor het verwerken van potdekselplanken worden vaak onze tuinschroeven zwart of potdekselschroeven gebruikt. Gaat u een vlonder maken? Gebruik dan altijd onze hoogwaardige vlonderschroeven rvs!