CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Dekkende Tuinhuis Beits

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Dekkende Tuinhuis Beits

De beste oplossing voor het beschermen van uw houten blokhut en/of tuinhuis een dekkende beits. De grote hoeveelheid pigment in een dekkende beits zorgt namelijk voor een zeer goede bescherming tegen bijvoorbeeld zonlicht. Het is wel van belang om een grondverf laag beits te gebruiken. Voor een grondverf kunt u kiezen uit onze verschillende transparante tuinhuis beitsen. Kies de tint die het beste aansluit bij de kleur van de dekkende beits die u wilt gaan gebruiken. 

Na het aanbrengen van de grondverf brengt u tweemaal een dekkende laag aan. Bij ons kiest u uit diverse kleuren, van wit tot zwart en van groen tot rood, in verschillende tinten. Wij bezorgen A-kwaliteit dekkende beits voor blokhutten altijd uit eigen voorraad in heel Nederland en België! 

Bent u op zoek naar een goede en dekkende tuinhuis beits? Bij Wovar bent u verzekerd van een A-kwaliteit beits in vele verschillende kleuren. Daarnaast zijn vele kleuren vaak ook nog in verschillende tinten verkrijgbaar, zodat u exact de juiste beits kunt kiezen voor uw project. De dekkende beits betreft een toplaag, wat betekent dat u nog wel een grondverf moet gebruiken. Zonder grondverf kan de dekkende beits namelijk minder goed op het hout hechten. U gebruikt daarvoor één van onze transparante tuinhuis beitsen. Na het aanbrengen van de grondverf raden wij aan om 2 lagen dekkende beits aan te brengen. 

Zoals u kunt zien verkopen wij een rijk assortiment aan verschillende kleuren, van boerengroen tot Scandinavisch rood, of gewoon crème wit en antraciet zwart. Al deze beitsen zijn ontwikkeld en geschikt voor gebruik op tuinhuizen en blokhutten, maar worden ook veel gebruikt voor schuren en vergelijkbare constructies.

Tuinhuis beits kopen

Koop uw beits voor tuinhuizen en blokhutten bij Wovar, zodat u zeker bent van een goede bescherming van uw hout en van een passende kleur. Naast diverse kleuren kunt u bij ons natuurlijk ook nog kiezen tussen zwart en wit. Bedrijven in de bouw- en klusbranche profiteren bij Wovar van vele voordelen, waaronder een vaste zakelijke korting!

Beits nodig voor uw schutting, meubelen of andere houten constructies? In het Wovar assortiment buitenbeits vindt u al onze varianten. Gebruikt u liever olie? Geen probleem! Kies uit vele soorten in het assortiment houtolie