CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Populaire producten

Deur- en Raambeslag

Gaat u zelf een deur afhangen, of een oude deur renoveren? Dan heeft u natuurlijk scharnieren voor deuren, deurklinken en deurbeslag nodig. Hierbij horen natuurlijk ook insteeksloten zoals magneetsloten en bijpassende raamkrukken voor uw draai-kiepramen. Wovar heeft een breed aanbod als het aankomt op deurbeslag en raambeslag. Voor zowel binnen- als buitendeuren heeft u keuze uit veel verschillende sloten en scharnieren. 

Scharnieren voor deuren

Kies uit een van onze vele soorten scharnieren voor deuren. Denk hierbij aan standaard scharnieren, maar ook kogelscharnieren welke extra soepel draaien. Voor zwarte deuren en kozijnen hebben we populaire zwarte scharnieren. Voor houten deuren en kozijnen zijn er speciale paumelle scharnieren. Wilt u graag een deur die beide kanten op geopend kan? Dan kiest u voor onze dubbelwerkende bommerscharnieren. Het voordeel van deze scharnieren, is dat deze zichzelf weer sluiten. Smalle scharnieren voor lichte deuren of kastje hebben wij in de vorm van smalscharnieren. Voor kisten kiest u onze klepscharnieren. Maakt u zich zorgen over uw veiligheid? Dan kiest u voor veiligheidsscharnieren met SKG keurmerk, waarbij de deur niet zomaar opgetild kan worden. Ook extra lange scharnieren, de pianoscharnieren behoren tot ons aanbod scharnieren. Kogelscharnieren en normale scharnieren monteert u snel een eenvoudig met onze freesmal voor scharnieren!

Online deurbeslag uitzoeken

Losse deurkrukken, deurschilden, rozetten en ander deurbeslag kiest u natuurlijk ook van het A-merk Wovar. Met ons hoogwaardig deurbeslag geniet u jarenlang van een prachtige deur. Vergeet ook niet uw bijbehorende accessoires, zoals deurdrangers, briefplaten en tochtstrips

De deur zet u stevig vast en op slot met één van onze vele insteeksloten. Kies voor onze loopsloten, kastsloten, dag en nacht sloten of wc sloten. Met een goed slot zorgt u voor een goede beveiliging van uw woning, schuur of deur. Kijk hierbij ook eens bij ons veiligheidsbeslag, voor maximale veiligheid. Veiligheidsbeslag voor buitendeuren gebruikt u natuurlijk in combinatie met onze veiligheidssloten en SKG gekeurde cilindersloten.

Maak uw woning compleet met bijpassend raambeslag. Hierbij kiest u uit een van onze vele raamsluitingen, raamboompjes en raamuitzetters. Deze bevorderen de veiligheid van uw raam, waardoor deze niet zomaar van buiten wordt geopend door ongenodigde gasten.

Deurklinken en deurbeslag

Iedere deur beschikt ook over een deurklink. De deurklink is voor een groot deel bepalend hoe de deur eruitziet. Daarom kiest u voor een mooie deurkruk van Wovar. Bij ons heeft u de keus uit veel verschillende deurklinken. Hierbij hoort deurbeslag op schild of deurbeslag op rozet. Voor extra veiligheid bij uw deur, kiest u een goed slot. Voor wc deurbeslag is dit een simpel blokje, maar voor normale deuren kunt u gebruik maken van inbouw cilindersloten. Gaat u mee in de huidige trend? Dan gaat u voor deurbeslag zwart. Houdt u van gemak, dan kiest u voor onze complete deurbeslag sets voor binnen- en buitendeuren. U ontvangt dan een hoogwaardige deurklink inclusief één van onze deursloten van de beste kwaliteit! Is uw deurklink nog in orde, maar uw deurschild of rozet beschadigd, dan vervangt u alleen deze. Hiervoor kiest u uit een van onze deurschilden en deurrozetten om deze vervolgens zelf te vervangen en uw oude deurkruk te behouden. Bent u toch meer fan van RVS deurbeslag zoals RVS deurklinken? Dan is de categorie deurbeslag RVS een perfecte optie, maar ook voor het opkomende retro deurbeslag bent u bij ons aan het juiste adres.

Populaire schuifdeursystemen

In onze zeer populaire categorie schuifdeursystemen treft u een ruim assortiment met verschillende oplossingen aan voor schuifdeuren. Zo zijn loftdeuren erg populair, deze maakt u eenvoudig met onze schuifdeur rails voor binnendeuren. Bij dit systeem hangt uw binnendeur aan een bovenrail welke op de muur gemonteerd zit. Uw deur schuift heen en weer en hoeft dus niet meer open te slaan, dit scheelt veel ruimte in uw woning.

Een doe-het-zelf systeem voor kastdeuren treft u in ons assortiment schuifdeursysteem kast waarmee u eenvoudig zelf schuifdeuren maakt. Dit kan worden toegepast in een slaapkamer, bijkeuken of middels onze schuine wandbeugels op zolder. Voor een handgreep of schuifdeurkom bekijkt u onze selectie schuifdeurbeslag. 

Video: Schuifdeursysteem kast plaatsen 

Scharnieren voor deuren

Kies uit een van onze vele soorten scharnieren voor deuren. Voor iedere deur heeft Wovar een geschikt scharnier in haar aanbod opgenomen. Kies voor kogelscharnieren wanneer u wilt dat uw deur soepel en lichtjes open/dicht draait. Dit type scharnier is meteen ook het meest populair, omdat iedereen graag een soepele deur heeft. Bovendien leveren wij deze kogelscharnieren in diverse varianten en kleuren. Denk aan extra sterk verzinkt, hoogwaardig RVS of industrieel zwart.

Voor een blokhut of lichte binnendeur kunt u ook een normale scharnier kiezen, welke in de meeste gevallen als goedkope scharnieren valt te bestempelen. Paumelle scharnieren gebruikt u wanneer uw deur en kozijn beiden van hout zijn gemaakt. Deze draait u gemakkelijk weg in het houtoppervlak. Het voordeel van onze kogelstiftpaumelle en inboorpaumelle scharnieren is dat de deur gemakkelijk uit het kozijn is te halen.

Heeft u een ruimte waar de deur snel in de weg zit, dan kiest u voor bommerscharnieren. Hierbij kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien. Bij een zwarte deur kiest u voor bijpassende zwarte scharnieren. Dit geeft een prachtige moderne uitstraling aan uw deur, zeker met bijpassende deurklinken zwart. Pianoscharnieren zijn extra lange en dunne scharnieren die veel voor kasten gebruikt worden. Zeker voor kledingkasten met lange deuren. Als alternatief heeft u smalscharnieren, welke tevens extra dun zijn. Zo krijgt u een kastdeur met naadloze aansluiting.

Tot slot kunt u ook kiezen uit ons aanbod veiligheidsscharnieren. Hiermee houdt u ongenodigde gasten buiten. De scharnieren zijn voorzien van diverse anti-inbraak elementen, die het extra lastig maken voor indringers. Een deel hiervan is ook voorzien van SKG keurmerk. 

Zijn deze scharnieren nou niet precies wat u zoekt? Bekijk dan zeker ook onze hengen en duimen en bijpassende poortsloten

Raambeslag

Niet alleen uw deur heeft goed beslag nodig, ook bij uw ramen is het belangrijk gebruik te maken van hoogwaardig raambeslag. Uw raam voorziet u van een stevige raamsluiting, waardoor het voor inbrekers moeilijk wordt om uw raam open te breken. Wilt u ervoor zorgen dat uw ramen ook niet zomaar van binnen uit geopend worden? Dan kiest u voor een raamsluiting met slot. Hierbij kunt u de raamgrendel alleen openen wanneer u de juiste sleutel erbij pakt. Gaat dit toch iets te ver? Dan kiest u voor een raamsluiting met knop. Deze knop drukt u in om de grendel te kunnen draaien. Dit biedt extra veiligheid bij bijvoorbeeld een kinderkamer.

Om uw raam op een veilige manier open te houden, of de maximale opening te beperken, kiest u voor een raamuitzetters. Met dergelijke uitzetijzers kunt u kiezen uit een variant voor een simpel raam of dakraam, welke alleen open of dicht kan. Voor een slaapkamerraam kiest u voor een variant met verschillende stelpen. Hierbij kiest u zelf hoe ver het raam open staat. Nog handiger zijn onze unieke telescopische raamuitzetters welke traploos uw raam op de gewenste stand openhoudt. 

Sloten voor deuren

Heeft u al uw scharnieren en deurklinken al? Dan heeft u alleen nog een goed slot nodig, deze treft u in vele soorten en maten aan in ons assortiment sloten. Ook wanneer u de sleutels kwijt bent of u nieuw in een woning komt kan het fijn zijn om het cilinderslot te vervangen. Hierbij kunt u het insteekslot verwijderen, waarna u een nieuw cilinderslot plaatst. Kies voor simpele loopsloten voor een binnendeur en kastsloten bij uw kasten en opbergruimtes zoals meterkast, voorraadkast of slaapkamer. Ook insteeksloten voor binnendeuren en buitendeuren welke u wenst af te sluiten kunt u bij ons kopen. Dergelijke sloten hebben een dag- en nachtschoot en noemen we dus een dag en nachtslot. Hiervoor heeft u wel een losse profielcilinder nodig welke u eenvoudig toevoegt aan uw bestelling bij Wovar. Een normaal dag- en nacht slot, ook wel dag en nachtslot klavier, gebruikt u voor binnendeuren en schuren. Voor buitendeuren kiest u een dag en nachtslot cilinderslot met SKG.

Los van onze oerdegelijke insteeksloten zijn wij ook de online specialist voor meer specifieke sloten zoals kantschuiven en espagnoletten, oplegsloten en wat te denken van bijbehorende sluitplaten en sluitkommen.  

Video: Deurbeslag en deurklink vervangen