Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Kokosmatten

Hier vindt u alle kokosmatten van Wovar. Onze kokosmat is 17 mm dik en door de stugge kokosvezels maakt deze deurmat de onderkant van uw schoenen gemakkelijk schoon. De kokosmatten zijn er in de maten 40 x 60 cm, 40 x 70 cm en 50 x 80 cm. De kokosmat is voor 100% gemaakt uit materialen van de kokosnoot. Van een kokosmat kunt u vele jaren plezier hebben. Het is een echte blikvanger bij uw entree.

Wovar levert de kokosmatten uit eigen voorraad. Nu bestellen betekent dat uw de kokosmat in 24 uur al op de deurmat heeft liggen. Uw kunt deze deurmat makkelijk online bestellen. Wij leveren door heel Nederland en België.

De kokosmat heeft een tijdloze uitstraling waardoor hij in ieder interieur past. Ook is de deurmat makkelijk schoon te houden, dit kan gewoon met een stofzuiger. Voor beschimmeling hoeft u niet bang te zijn, want de kokosmat is schimmelbestendig. Wovar zijn kokosmatten zijn er in de maten 40 x 60 cm, 40 x 70 cm en 50 x 80 cm.

Video: Kokosmatten

Kokosmat bij Wovar bestellen

Bestel onze scherpgeprijsde kokosmatten vandaag nog. Wovar levert A-kwaliteit deurmatten uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis! bouwbedrijven, hoveniers, klusbedrijven en meubelmakers profiteren van extra veel voordeel zoals korting met een zakelijk account.

Is een kokosmat niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens onze andere deurmatten. Zo levert Wovar ook schoonloopmatten, droogloopmatten en rubberen deurmatten

Veelgestelde vragen

Wat is een kokosmat?

De kokosmatten van Wovar zijn voor 100% uit materialen van de kokosnoot gemaakt. De stugge haren zorgen ervoor dat u uw schoenen gemakkelijk schoon kunt vegen. Naastdat een kokosmat een echte blikvanger is, kunt u er vele jaren plezier van hebben en u bent ook nog eens milieubewust bezig! Wovar verkoopt de kokosmat in verschillende maten. Allen hebben ze een dikte van 17 mm, zodat het vuil onder uw schoenen goed de mat in kan zakken. 

Hoe een kokosmat reinigen?

U kunt een kokosmat eenvoudig schoonhouden met een stofzuiger. Voorzichtig uitkloppen kan natuurlijk ook of u gebruikt een stugge borstel. Zit er een echte vlek in de kokosmat? Probeer deze dan zo snel mogelijk te verwijderen met wat schoon warm water. 

Waarom een kokosmat gebruiken?

Een kokosmat heeft een aantal voordelen. Het vuil onder uw schoenen wordt door een kokosmat namelijk zeer effectief verwijderd. De mat heeft daarnaast een tijdloze uitstraling, gaat lang mee en is mileuvriendelijk! Daarnaast gaat de mat slijtage van uw vloer tegen en is het materiaal schimmelwerend. U hoeft dus niet bang te zijn dat de mat gaat rotten.