CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Poortframes met slotkastPoortframesPoort- en Hekbeslag

Filters

Poortframes met slotkast

15 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Poortframes met slotkast

Wilt u zelf een tuindeur maken met een ijzeren deurframe? Met de stalen poortframes met slotkast van Wovar bouwt u eenvoudig zelf een stevige tuindeur. Kies uit luxe poortdeuren met slotkast en/of deurframes zonder slotkast. Alle deurframes van Wovar zijn 155 cm hoog. De breedtes variëren van 110 tot 150 cm. Met behulp van onze vleugelteks schroeven kunt u de deurframes met slotkast gemakkelijk bekleden. Liever een deurframe zonder slotkast? Neem dan een kijkje bij onze deurframes zonder slotkast.

Poortframe met slotkast bekleden

Bent u benieuwd hoe u de slotkasten het beste kunt bekleden? In onderstaande video legt Jesse u uit hoe u dit het beste kan aanpakken. Het is eenvoudiger dan het lijkt! De slotkasten worden inclusief thermisch verzinkte ophangogen geleverd. Vergeet alleen niet om plaatduimen mee te bestellen! We raden u ook aan om direct een mooi poortslot mee te bestellen.

Video: hoe bekleed je een poortframe?

Poortdeur kopen

Bestel deze populaire stalen deurframes met slotkast voor een super scherpe prijs bij Wovar. Door het formaat van deze deurframe moeten wij de verzending uitbesteden aan een andere vervoerder, houd hierom rekening met extra verzendkosten. Bouwbedrijven, klusbedrijven, hoveniers en houthandels profiteren van extra voordeel zoals een persoonlijke zakelijke korting met een zakelijk account