Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Regenton

Zoekt u een mooie regenton voor in uw tuin? Wovar levert allerlei regentonnen in verschillende kleuren soorten en materialen. Zo besteld u eenvoudig een kunststof regenton in de kleuren groen en antraciet. Maar ook regentonnen van hout en zelfs met een mooi design. Vergeet niet een voet voor uw regenton bij te bestellen. Anders lukt het niet om een emmer of gieter onder de kraan van uw regenton te houden.

Regenwater kan uitstekend gebruikt worden voor het bewateren van uw tuin. Dankzij de regentonnen van Wovar lukt het op eenvoudige en betaalbare wijze regenwater op te slaan. Populaire regentonnen zijn

  • Regenton 100 liter
  • Regenton 114 liter
  • Regenton 168 liter
  • Regenton 227 liter

Regentonnen morgen in huis

Bespaar kostbaar drinkwater en help het milieu een handje door u tuin te bewateren met regenwater. Bestel regentonnen van Wovar voor de laagste prijs. Regentonnen worden geleverd uit eigen voorraad vrijwel altijd binnen 24 uur bij u thuis.

Een regenton helpt uw tuin te bewateren zonder drinkwater te verspillen. Zo bespaart u niet alleen geld maar zorgt u ook goed voor het milieu. Hieronder gaan we dieper in op de verschillende soorten regentonnen. Ook helpen wij u een keuze te maken welke regenton het beste geschikt is voor uw tuin!

Houten regenton

Een houten regenton van Wovar is gemaakt van kastanjehout of eikenhout. Naast de verschillende houtsoorten zijn regentonnen beide gemaakt van oude vaten. Zo werden de regentonnen van eikenhout gemaakt van oude whiskyvaten en kastanjehouten regentonnen van Spaanse of Franse wijnvaten. U kiest uit robuuste of nette geschuurde regentonnen. Vaak worden houten regentonnen gerbuikt bij authentieke tuinen en terrassen. Hierbij steekt een regenton van hout prachtig bij af.

Kunststof regenton

Regentonnen van kunststof zijn onze populairste regentonnen. Kunststof regenton is namelijk betaalbaar en super eenvoudig aan te sluiten op uw regenpijp. Ook is het dankzij het lichte gewicht eenvoudig te verplaatsen. Een regenton van kunststof is verkrijgbaar in de kleuren groen en antraciet. De regenton wordt altijd geleverd met kraan en deksel. Populair is onze regenton 227 liter. 

Regenton design 

Laat u inspireren door onze design regentonnen. De regentonnen design zijn er in vele vormen, maten en kleuren. Zo keist u bijvoorbeeld uit een moderne strakke rode regenton. Of een 2 in 1 regenton voorizen van plantenbak. Daarnaast kunt ook ook regentonnen die lijken op een gemetsende muur bestellen. Het voordeel hiervan is dat men niet eens ziet dat het om een regenton gaat. Wilt u een keer iets anders? Bekijk onze complete assortiment desing regentonnen!

Regenton voeten

Vergeet niet bij uw nieuwe regenton een bijpassende regenton voet te bestellen. Een voet voor regentonnen zorgt ervoor dat u eenvoudig een emmer en gieter kunt vullen. Zonder voet is de kraan van een regenton vaak te laag. Hierdoor past er standaard geen gieter of emmer onder. Bekijk ons complete assortiment regenton voeten en vind de regenton voet die het beste past bij uw regenton!

Regenton vulautomaten

Een vulautomaat voor regenton zorgt ervoor dat hemelwater via uw regenpijp in uw regenton komt. Zo vangt u veel regenwater op dat anders verloren zou gaan. Hierdoor is uw regenton supersnel gevuld en kunt u sneller uw tuin bewateren met regenwater. Wovar levert regenton vulautomaten voor een zinken regenpijp en regenpijpen van pvc. Kijk goed naar de diameter van uw regenpijp voor u een regenton vulautomaat besteld.

Regenton kranen

Wovar heeft een uitgebereid assortiment regenton kranen. Denk vooral regenton kranen van hout en kunststof. U raadt al de de houten regenton kranen ook voor houten regentonnen zijn, en de kunststof regenton kranen voor kunststof regentonnen. Regentonnen van Wovar worden altijd met kraan geleverd. Echter kan het voorkomen dat uw regenton kraan kapot gaat of u zelf een houtenvat omtovert tot regenton. 

Regenton kopen

Bestel uw nieuwe regenton en toebehoren super voordelig bij Wovar! Bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven profiteren van extra korting met een zakelijk account.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een regenton?

Met een regenton kunt u regenwater opvangen wat normaal verloren zou zijn gegaan. Op deze manier hoeft u dus geen leidingwater te gebruiken voor het bewateren van uw tuin. Een regenton wordt vaak aangesloten op de regenpijp. Zo kan de regenton zich snel vullen met water dat op het dak van uw huis valt. Naast de functionaliteit zijn de regentonnen van Wovar ook een mooie toevoeging aan uw tuin. Zo bestelt u bij ons houten en kunststoffen regentonnen in verschillende kleuren en designs. 

Hoe sluit je een regenton aan?

Bij Wovar kunt u een vulautomaat meebestellen om aan te sluiten op de regenpijp. Wij leveren regenton vulautomaten voor een zinken regenpijpen en regenpijpen van pvc. Let wel goed op de diameter van uw regenpijp, voordat u een regenton vulautomaat bestelt. Hoe u de vulautomaat precies aansluit op uw regenpijp en regenton, kunt u vinden op de productpagina´s van de vulautomaten. 

Welke regenton kopen?

Regentonnen zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Daarom is er voor elke tuin wel een geschikte regenton te vinden. Er zijn natuurlijk ook verschillende groottes regentonnen. Afhankelijk van hoeveel water u nodig hebt, kunt u bepalen hoe groot uw regenton kan zijn. Bij Wovar bestelt u regentonnen vanaf 100 liter tot maar liefst 227 liter!

Hoe snel is een regenton vol?

Hoe snel een regenton vol is, is natuurlijk afhankelijk van het weer. In Nederland, waar het over het algemeen regelmatig regent, zal een regenton zich redelijk snel vullen. Helemaal als u de regenton aansluit op de regenpijp, zal de regenton zich snel vullen. Per vierkante meter vangt u ongeveer 1 liter water op voor elke millimeter regen die er valt. Op deze manier zou u kunnen bereken hoeveel water u gemiddeld opvangt. Met een goede bui kan een regenton van 168 liter soms al vol zitten.