• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
Bootlak: Niet alleen voor boten 15 nov

Bootlak: Niet alleen voor boten

Terug naar overzicht

Bootlak

Bootlak is een speciale lak voor boten en jachten. Met deze lak kunt u houten delen boven de watergrens beschermen tegen de invloeden van het weer. Omdat dit lak veel in contact komt met water, wind en zon, moet deze ontzettend sterk zijn. Dit maakt de vaak hoogglanzende lak ook geschikt voor andere doeleinden.

Kozijnen lakken

Want ook thuis heeft u mogelijk houtdelen die veel worden blootgesteld aan de gevaren en genadeloosheid van het weer. Uw kozijnen zijn hier een goed voorbeeld van. Hoe vaak komt het wel niet voor dat kozijnen gaan rotten, afbladderen, schimmelen of lekken? Dat hoeft niet. Met de juiste afwerking voorkomt u dit. Bootlak is dan een goede optie. Zowel kozijnen binnenshuis als buitenshuis kunnen goed behandeld worden met bootlak. Omdat de meeste bootlakken hoogglanzend zijn, geeft dit een mooi effect op uw kozijnen. De lakken kunnen goed tegen slijtage en gaan lang mee!

Bootlak gebruiken

Maar daar blijft het niet bij. Bootlak of jachtlak wordt op nog veel meer dingen toegepast! De mooie hoogglanzende en zeer beschermende laag staat namelijk ook erg goed op meubels, trappen en vooral deuren! Dit zijn wel de bekendste toepassingen van bootlak, naast natuurlijk houtdelen op boten zelf. Het is echter mogelijk om het te gebruiken op alles van hout. Bootlak is dus multi functioneel en altijd handig om in huis te hebben!

Producten die passen bij deze blog