CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
krassen-verwijderen-houten-vloer 20 jan

Hoe verwijder je krassen van een houten vloer?

Terug naar overzicht

Wanneer u een houten vloer heeft, is de kans natuurlijk groot dat hier krassen op ontstaan. Door schuivende meubels, troep onder de schoenen of spelende kinderen kunnen beschadigingen nou eenmaal snel voorkomen op elk type houten vloer. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om dit te voorkomen. Lukt dit niet, dan kunt u de krassen gelukkig ook verwijderen door de onderstaande stappen te volgen. Zo geniet u snel weer van die prachtige houten vloer!

Krassen op vloer verwijderen

1. Ten eerste is het belangrijk om de vloer te reinigen. Dit kan met de houtreinigers van Wovar. Het aanbrengen hiervan is gemakkelijk en u verwijdert eenvoudig vuil en oude olie lagen. 

2. Vervolgens kunt u de kras opschuren, afhankelijk van de diepte en grote van de kras. Probeer de kras zoveel mogelijk weg te werken. 

3. Vervolgens gaat u de vloer behandelen. Is de vloer al eerder behandeld? Dan gebruikt u een onderhoudsolie of conditioner. Hiermee behandelt u de vloer. Zeker bij een onderhoudsolie adviseren wij dan de gehele vloer te behandelen en niet alleen de plek met de kras. Bij een onbehandelde vloer gebruikt u een basisbehandeling in de vorm van een master olie. 

To show how to create blog post

Krassen op vloer voorkomen

Wat nog beter is dan genezen is natuurlijk voorkomen. Ook hierbij licht de sleutel in behandeling en onderhoud. Zoals gezegd adviseren wij altijd om onbehandelde vloeren zo snel mogelijk te behandelen met een basisolie. Na de basisbehandeling is periodiek onderhoud van belang. Dit doet u met conditioners, onderhoudsolie, natuurzeep, intensiefreiniger en vlekverwijderaars. Zo blijft uw vloer het langste mooi! Want zeg nou zelf: een mooie houten vloer, dat is wat extra onderhoud toch waard?! Bij Wovar zeggen wij altijd: Houten vloer? Hou 't mooi! 

To show how to create blog post