CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Wovar bouwt nieuw magazijn 28 apr

Wovar bouwt nieuw magazijn

Terug naar overzicht

IJzerwarenwebwinkel Wovar gaat nieuw bouwen. Het webbedrijf voor schroeven en bouten gaat een modern magazijn met kantoor bouwen op industrieterrein Westpoort Groningen aan de A7.

Jesse Keizer, oprichter van Wovar licht toe: ,,Ons huidige pand aan de Emdenweg staat tot de nok toe gevuld met voorraad. We willen graag uitbreiden met ons assortiment bevestigingsmaterialen, dat gaat niet met de 2500m2 ruimte die we hier hebben. Met onze nieuwe hal van 8000m2 en 1200 m2 kantoorruimte hebben we veel meer mogelijkheden. Daarnaast kunnen we daar bijna 12 meter de hoogte in. Via mijn studie kende ik Erwin de Boer van de Boer Staalbouw. Zij ontwierpen het nieuwe pand op een duurzame manier, we gaan echt voor 0 op de meter. Eind dit jaar willen we er naartoe, dan hopen we een tijdje goed te zitten. We zijn inmiddels 3 keer verhuisd in minder dan 5 jaar tijd.''

Wovar startte in 2017 met de verkoop van schroeven, bouten en andere bevestigingsmaterialen in Nederland. Inmiddels levert het Groningse bedrijf een kleine 10.000 artikelen in 8 verschillende landen door heel Europa. Het bedrijf won eerder deze maand nog een zilveren FD Gazellen voor één van de snelste groeiers van het Noorden. 

wovar kavel

Eigenaar Jesse Keizer bij de nieuwe kavel op industrieterrein Westpoort Groningen.

Wovar voorgevel

Tekening voorgevel nieuwe pand Wovar.