CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
wovar-schroeft-op 29 dec

Wovar schroeft bedrijf op!

Terug naar overzicht

Bij online ijzerwarenwinkel Wovar zitten we niet stil. Wovar verhuist na 1,5 jaar alweer naar een nieuwe bedrijfshal van 1100m2. Als online groothandel en webshop in één handelen we sinds 2018 in schroeven, bouten en ijzerwaren. Ons snelgroeiende Groningse bedrijf is actief met webwinkels in Nederland, België en sindskort ook in Duitsland.

Wij verwachten met de nieuwe locatie, die driemaal zo groot is als de vorige, een nieuwe groeispurt te kunnen maken. Daarbij willen we ons assortiment verdiepen en verbreden. De focus blijft de volgende werkdag thuisbezorgen, maar klusondernemers in Groningen kunnen bij ons pand aan de Emdenweg ook afhalen. 

Jesse Keizer van Wovar legt uit: ,,Waar bouwmarkten steeds meer een basisassortiment schroeven en bevestigingsmaterialen neerleggen, gaan wij echt de diepte in. Bovendien kunnen wij doorgaans goedkoper leveren dan dergelijke bouwshops. De ijzerwarenafdeling is immers de cashcow van de bouwmarkt. Wovar levert circa 2500 verschillende 'eigen merk' bevestigingsmaterialen aan zowel thuisprofessionals en bedrijven. Het schroefjesbedrijf levert altijd uit eigen voorraad. Doordat bedrijven nog tot half 10 's avonds kunnen bestellen voor levering de volgende dag, spreken we vooral de zakelijke markt aan."

Het bedrijf Wovar ontstond in 2017 na een afstudeeropdracht op de Hanzehogeschool, waar Jesse studeerde.