Bevestigt het, keer op keer!
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Inbusbouten

Zoekt u inbusbouten? Wovar heeft een uitgebreid assortiment inbusbouten van verzinkt staal, RVS en zelfs in het zwart. Inbusbouten worden vaak ook wel binnenzeskantbouten genoemd. Binnenzeskantbouten zijn bouten met metrische draad voorzien van een inbus-aandrijving. De inbuskop van de bout bestaat als het ware uit een gat met zes kanten.

De inbusbouten van Wovar zijn verkrijgbaar met een cilinderkop, platkop en laagbolkop. De dikte maten variëren van M3 tot M20. De lengtes verschillen van 3.0 mm tot en met 160 mm. Inbusbouten dienen gemonteerd te worden met zogenaamde inbussleutels.

Inbusbouten bestellen

Bestel inbusbouten van Wovar voor de laagste prijs! Wovar heeft een breedt en diep assoritment inbusboutjes op voorraad voor een snelle levering de volgende dag. Ook op zaterdag en maandag. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordelen met een zakelijk account zoals korting.

Zijn inbusbouten niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook eens onze slotbouten of houtdraadbouten. Daarnaast leveren wij ook A-kwaliteit spaanplaatschroeven en handig handgereedschap!