CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Filters

Metaalverf binnen

3 producten

Metaalverf binnen

Bent u op zoek naar een metaalverf voor binnen in huis? Zoek dan niet verder! Vind hier een ruime selectie verf voor blank staal, rvs metaal en verzinkt ijzer voor binnen. In de online verfwebshop van Wovar koopt u eenvoudig de juiste verf voor verzinkt staal, aluminium of rvs. Zo beschermt u uw metalen objecten eenvoudig tegen vocht en zuren. Het gaat daardoor langer mee en blijft langer mooi. 

Naast metaalverf voor buiten leveren wij natuurlijk ook metaalverf voor buiten. Wilt u naast metaal ook houten objecten voorzien van een beschermende laag? Bekijk dan ons assortiment verf en beits. Daar vindt u vele soorten beits en olie om uw hout te onderhouden en te beschermen. 

Wanneer u binnen metaal wilt gaan verven met een metaalverf, is het wel van belang dat u rekening houdt met wat u bestelt. Niet alle metaalverven zijn namelijk even geschikt voor binnen. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van metaalverven die perfect zijn voor in huis. Wij houden hierbij rekening met gezondheid, levensduur, kleuren en meer!

Metaal verven binnen

In principe zijn alle metaalverven van Combicolor perfect te gebruiken binnenshuis. Echter is de zinkvrije variant nog beter voor binnen. Het is namelijk zo dat de zinkvrije variant veel minder schadelijke stoffen bevat dan de original. Vooral zink is een schadelijke stof die in metaalverven zit. De Non-zinc is wat dat betreft erg uniek! Let wel op, deze verf kan wel wat stinken bij de eerste keer aanbrengen en die geur kan een dag of 2 aanhouden. De Aqua variant ruikt beduidend minder. Voor meer informatie over de verschillen van de 3 soorten Combicolor vindt u in onze blog over metaalverf.

Goedkoop en snel metaalverf bestellen

Wilt u zo snel mogelijk uw metaalverf in huis hebben en deze tegen een betaalbare prijs online kopen? Dat kan in onze webshop! In de meeste gevallen is, vandaag besteld, morgen al in huis! Ook voor aanvullende informatie bent u bij Wovar aan het goede adres. Bij vragen kunt u ons altijd mailen of bellen voor vrijblijvend advies. Bouw- klusbedrijven en hoveniers profiteren bij ons van vele voordelen met een zakelijk account. Als zakelijke klant profiteert u namelijk van een vaste zakelijke korting, een vast contactpersoon en een overzichtelijk besteloverzicht.

Ook uw houtwerk beschermen tegen alle vormen van verwering? Wovar levert hoogwaardige beits en olie om uw houtwerk langdurig te beschermen tegen onder andere vocht en zonlicht. Bekijk snel het assortiment verf en beits voor ons volledige aanbod.