Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Schroefhaken

Schroefhaken zijn erg makkelijke haken welke op nagenoeg ieder houtoppervlak gemonteerd kunnen worden. Met schroefhaken kunt u allerlei verschillende dingen ophangen, zowel binnens- als buitenshuis. Na bevestiging kunt u bijvoorbeeld een bloempot of een schilderij ophangen in uw zithoek of woonkamer. Schroefhaken worden veel gebruikt voor het bevestigen van accessoires welke uw huis een huiselijke sfeer geven. Schroefhaken zijn in nagenoeg ieder materiaal aan te brengen, maar kunnen ook bijna alles dragen. U kunt het zo gek niet verzinnen, of u kunt het aan een schroefhaak ophangen. 

Schroefhaken kunt u gemakkelijk wegdraaien in hout. Mocht u hier moeite mee hebben, draai eerst een schroef van dezelfde dikte een stukje in het hout, waarna u verder kunt draaien met de schroefhaak. Wanneer u met dikkere schroefhaken werkt, kunt u ervoor kiezen voor te boren met een hardhoutboor welke dunner is dan de schroefdraad. Voor het indraaien zou u een tang kunnen gebruiken zodat u stevige grip heeft. Wovar heeft diverse maten hardhoutboren en handgereedschap zoals tangen beschikbaar.

Voor montage in steen, maakt u gebruik van nylon pluggen. Na het selecteren van de juiste plug, boort u een gat met dezelfde breedte als de plug zelf. Maak hiervoor gebruik van een betonboor. Om de juiste diepte te boren kunt u de juiste afstand afplakken met schilderstape. Deze vindt u in onze lijmen, kitten en tape. Nadat de plug in uw stenen muur zit, kunt u eenvoudig de schroefhaak indraaien in de muur. 

Mocht u een sterker alternatief zoeken voor schroefhaken, zijn schommelhaken wellicht een goed alternatief. Mocht dat ook niet zijn wat u zoekt, kijk dan ons volledige assortiment haken en ogen.