CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Schroevendraaier PZ1 - Per Stuk

schroevendraaier_pz1_1
wovar_schroevendraaier_pz1
schroevendraaier_pz1_1
wovar_schroevendraaier_pz1
€ 2,95
€ 2,44 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Schroevendraaier PZ1 - Per Stuk?

 • Eenvoudig in gebruik
 • Fijn handvat

  Schroevendraaier PZ1 - Per Stuk

  Dit is de schroevendraaier voor schroeven met PZ1 aandrijving van Wovar. PZ1 is een type kruiskopschroef. Kruiskopschroeven worden onderverdeeld in Philipshead en Pozidriv(e). Pozidrive schroeven hebben ten opzichte van Phillipshead schroeven een extra kruis in de uitsparing, waardoor de grip nog beter wordt. Deze schroevendraaier is dus geschikt voor de maat PZ1 en heeft een kling van 100 mm lang. 

  Pozidrive vs Phillips

  Bij kruiskopschroeven wordt er onderscheid gemaakt tussen Pozidrive en Phillipshead. Phillipshead wordt ook wel gezien als de standaard kruiskopschroef. Deze schroef heeft in de kop dus een standaard kruisje. Pozidrive schroeven heeft als aanvulling hierop als het ware nog een extra kruisje diagonaal. Dit zorgt ervoor dat u tijdens het monteren van deze schroeven extra grip heeft op de schroef en dat uw schroevendraaier of boormachine minder snel uit de schroef schiet. 

  Schroevendraaier voor PZ1 bestellen

  Bestel deze handige schroevendraaier met pozidrive 1 aandrijving voor de laagste prijs bij Wovar. Bedrijven in bijvoorbeeld de bouw- en hoveniersbranche profiteren van de laagste prijs dankzij de extra korting die ze krijgen met een zakelijk account. Daarnaast krijgt u met een zakelijk account een eigen contactpersoon, een handig orderoverzicht en de mogelijkheid tot spoedlevering. 

  Is deze schroevendraaier niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al ons handgereedschap en koopjes voor meer handig handgereedschap!

  € 2,95
  € 2,44 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO