• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Schuifmaat Metaal 150 mm - Per Stuk

Waarom kiezen voor Schuifmaat Metaal 150 mm - Per Stuk?

  • Compact meetinstrument in handige opbergdoos
  • Mega universeel meetinstrument
  • Kan binnen en buitenmaten meten

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720574797343
Barcode
8720574797343
Kenmerk
Met vastzetschroef
Kenmerk
Binnen- en buitenbekken
Kenmerk
Luxe metalen uitvoering
Materiaal
Gehard staal
Afmetingen
23 x 8 cm
Prijseenheid
Per stuk
Lengte
23 cm
Kleur
Grijs
Voordeel 1
Compact meetinstrument in handige opbergdoos
Voordeel 2
Mega universeel meetinstrument
Voordeel 3
Kan binnen en buitenmaten meten
Veel gebruikt voor
Materiaaldikte meten
Veel gebruikt voor
Holtes meten
Veel gebruikt voor
Diverse bouwklussen

Schuifmaat Metaal 150 mm - Per Stuk

Bent u opzoek naar een degelijke schuifmaat die allerlei verschillende zaken kan meten? Met de Wovar schuifmaat zit u zeker goed. Deze schuifmaat is gemaakt van sterk staal, zodat deze niet zomaar kan breken. Gebruik de schuifmaat om diverse binnen- en buitenmaten te meten. Tijdens het klussen geldt natuurlijk: meten is weten. Voor de beste afwerking meet u alles nauwkeurig op. Het lange deel van de schuifmaat is 23 cm lang, met meetbare getallen tot 15 cm. 

Binnenmaat meten

Om de binnenmaat van een holte te meten, maakt u gebruik van de kleiner, scherpe, binnenbekken. Deze plaatst u in de holte, waarna u de schuifmaat uitzet. Dit doet u zo ver mogelijk, totdat beide delen van de binnenbekken tegen de binnenkant van de holte aankomen. Dan kunt u de binnenmaat aflezen op het lange deel van de liniaal. 

Buitenmaat meten

Met de schuifmaat kunt u niet alleen de binnenmaat meten. Ook de buitenmaat is tot zo'n 15 centimeter op te meten. Hiervoor neemt u de grotere buitenbekken. Deze langere bekken plaatst u over het voorwerp heen. Vervolgens leest u vanaf de nul op het onderste deel af wat de maat van het voorwerp is. Hiermee kunt u tot op de millimeter nauwkeurig meten. 

Meetnauwkeurigheid schuifmaat

Deze schuifmaat is in staat 2 getallen achter de komma bij millimeter te meten. Dit komt door de nonius schaal die onder het grote meetgedeelte zit. Schuifmaat gebruik is hiermee erg gemakkelijk. De nonius schaal is makkelijk af te lezen. Wanneer de maat van een voorwerp niet precies op een millimeter valt bij de hoofdliniaal, neemt u de nonius schaal erbij. Deze leest u af doormiddel van de strepen. U begint bij 0 op deze schaal en kijkt wanneer er op deze schaal voor het eerst een streepje volledig in lijn is met een streep op de hoofd liniaal. Het getal dat u op de nonius schaal afleest wordt het getal achter de komma bij de millimeters. 

Schuifmaat 150 mm bestellen

Wilt u ook aan de slag met een nauwkeurig meetinstrument? Met de Wovar schuifmaat 150 mm zit u dan zeker goed. Hiermee kunt u eenvoudig materialen tot 150 mm meten. Voor grootgebruikers heeft Wovar staffelkortingen bij bijvoorbeeld 5 en 20 stuks. Voor zakelijke klanten heeft Wovar een zakelijk account. Hiermee kunnen bouw- en klusbedrijven extra voordeel behalen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zakelijke korting op onze verkoopprijzen. 

Niet het juiste meetgereedschap voor uw klus? Zie dan onze pagina meetgereedschap. Denk ook aan uw veiligheid tijdens het klussen en neem een kijkje op onze pagina met veiligheid middelen.

Product reviews

* Verplicht

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag over dit product

Stel hier uw vraag over dit product

A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren