CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Populaire producten

Spaanplaatschroeven

U wilt goedkope spaanplaatschroeven kopen van goede kwaliteit? A-merk Wovar levert allerlei maten spaanplaatschroeven van verzinkt staal en rvs 410. Kies voor de ijzersterke verzinkte spaanplaatschroeven torx of Pozidrive (ster vormige kop). Spaanplaatschroeven met torx indruk worden doorgaans meer gebruikt in de professionele sector. Dit komt omdat deze schroeven net iets sterker zijn en meer grip hebben op uw machine. De spaanplaatschroef is doorgaans voor binnen gebruik, zoals bij het vastschroeven van houten platen, vellingdelen en schrootjes. Ook worden dergelijke deeldraad schroeven gebruikt voor het monteren van hout op hout constructies. Voor metaal op het monteren kiest men voor onze voldraadschroeven

De universele schroeven met Torx kop en snijpunt koopt u voor zeer aantrekkelijke prijzen bij uw schroevenexpert Wovar. Bovendien leveren wij onze spaanplaatschroeven binnen 24 uur na bestelling bij u aan de deur. Dat is de kracht van spaanplaat schroeven direct uit eigen voorraad leveren.

Spaanplaatschroeven zijn geschikt voor oneindig veel toepassingen. Bijvoorbeeld voor het vastschroeven van plaatmateriaal of bij het timmeren met steigerplanken. Dergelijke Wovar schroeven worden niet voor niets ook wel de universele schroef genoemd. Gebruik buiten onze rvs 410 spaanplaatschroeven. RVS 410 staal zorgt dat de schroeven niet oxideren en zijn net zo sterk als verzinkte schroeven. Bekijk ook onze speciale pagina met steigerhoutschroeven

Spaanplaatschroeven RVS 410

Schroeven van rvs A2 of C1 kwaliteit breken regelmatig tijdens het inschroeven. Met onze spaanplaatschroeven rvs 410 kwaliteit gebeurt dit niet. Gebruik altijd onze rvs 410 schroeven wanneer u werkt met hardhout. In hardhout zit looizuur. Looizuur tast naar verloop van tijd verzinkte schroeven aan. Als u gebruik maakt van onze rvs 410 spaanplaatschroeven gebeurt dit niet. Ook even voorboren wanneer u werkt met hardhout. Dit kan eenvoudig met onze hardhout boortjes. Gebruik een 3 mm dik hardhout boortje als u kiest voor 4 mm dikke spaanplaatschroeven en een 3,5 mm dik hardhout boortje als u werkt met 5 mm dikke spaanplaatschroeven. Voorboren is niet nodig wanneer u werkt met zachte houtsoorten. Door de handige snijpunt op de Wovar spaanplaatschroeven rvs 410 en verzinkt snijdt de schroef moeiteloos door het hout heen.

De Wovar spaanplaatschroeven rvs 410 beschikken over een torx aandrijving. Torx aandrijving (TX) is razend popuplair bij professionals zoals bouwvakkers en timmermannen. Torx aandrijving is een stervormige insnijding met 6 uiteinden. De spaanplaatschroeven van Wovar beschikken over een extra diepe torx indruk. Dankzij de 6 uiteinden en de extra diepe torx insnijding slipt uw gereedschap niet als u de spaanplaatschroeven inschroeft. De platverzonken kop met aan de onderkant freesribben zorgt voor een mooie verzinking in het hout. Wanneer schroeven mooi in hout verzinken ontstaat er een prachtige afwerking.
 

Spaanplaatschroeven verzinkt torx aandrijving

De spaanplaatschroeven van verzinkt staal zijn net als de rvs 410 schroeven van Wovar ijzersterk. Het grote verschil is dat deze schroeven ligt kunnen oxideren wanneer de zinklaag beschadigd wordt. Wees daarom extra voorzichtig wanneer u verzinkte spaanplaatschroeven buiten monteert. U maakt de kans op beschadigingen zo klein mogelijk door onze hoogwaardige torx bits te gebruiken. Deze hoogwaardige bits zorgen ervoor dat uw machine niet slipt en verkleint daardoor de kans op beschadigingen. Voor extra comfort en efficiëntere werkwijze raadt Wovar magnetische bithouders aan. Deze zorgen ervoor dat de spaanplaatschroeven verzinkt nog beter hechten in de bits. Kies voor onze RVS 410 spaanplaatschroeven wanneer u werkt met hardhout. In hardhout zit looizuur. Dit tast verzinkte schroeven aan waardoor ze hun kracht verliezen.

Spaanplaatschroeven verzinkt pozidrive aandrijving

De spaanplaatschroeven verzinkt met pozidrive aandrijving is erg populair onder particulieren en thuisklussers. Een pozidrive aandrijving is een kruisvormige insnijding waarbij de standaard kruiskop is voorzien van een extra kruisje. Voor het indraaien van de schroeven is het nodig een PZ-bit mee te bestellen. De Pozidive bits van Wovar hebben een perfecte passing op Wovar spaanplaatschroeven met pozidrive. Met de hoogwaardige PZ-bits van Wovar heeft uw machine meer grip bij het indraaien van schroeven. Voor professioneel gebruik worden echter onze spaanplaatschroeven met torx aandrijving aangeraden. Deze hebben nog meer grip dan onze pozidrive spaanplaatschroeven. De pozidrive spaanplaatschroeven beschikken over een speciale waxlaag. Deze laag zorgt voor minder inschroefweerstand. Hierdoor monteert u meer schroeven per acculading. Ontdek nu het gemak van het online bestellen van schroeven voor underlayment, OSB en ander plaatmateriaal bevestigen via Wovar. 

Online spaanplaatschroeven kopen

Kies voor kwaliteit en bestel de gegalvaniseerde of RVS spaanplaatschroeven van Wovar. De schroeven zijn verpakt in dozen van 100 en 200 stuks. Dankzij de Torx kop heeft u extra grip. Echter ook met kruiskop leverbaar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account

Naast dergelijke deeldraadschroeven voor hout hebben wij ook voldraadschroeven voor metaal te koop.

Bekijk ook eens onze:

Lees ook onze blog over welke soorten schroeven er allemaal zijn. 

Werkt u niet met spaanplaten, maar gipsplaten? Dan zijn onze gipsschroeven meer geschikt!