• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Stopverf

Stopverf kunt u gebruiken bij het plaatsen van glas en bij het afdichten van gaten en beschadigingen. Bij Wovar kiest u uit verschillende kleuren stopverf. Zo leveren wij stopverf zwart, wit, houtkleur en nog veel meer. Alle stofverf die u bij ons kunt bestellen is overschilderbaar, zo kunt u het na het aanbrengen nog overschilderen in de door u gewenste kleur.

Naast stopverf lever Wovar nog vele andere onderhoudsproducten om bijvoorbeeld uw houtwerk of tegels te reinigen. Bekijk onze assortimenten ontvetters, groene aanslag verwijderaar en ontgrijzers voor alle mogelijkheden.

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Stopverf is bij vele klussen erg handig en zorgt voor een beter resultaat. Stopverf is onderdeel van het voorbereiden op schilderwerkzaamheden. In grote lijnen wordt stopverf voor twee doeleinden gebruikt. Voor het dichten van gaatjes, beschadigingen en oneffenheden en voor het plaatsen van glas. In beide gevallen kunt u dus gebruik maken van stopverf. Bij Wovar verkopen we enkel het beste stopverf dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is tegen een aantrekkelijke prijs!

Stopverf aanbrengen

Met een plamuurmes kunt u stopverf eenvoudig aanbrengen in gaten en beschadigingen. Druk de stopverf stevig aan. Wacht 24 uur voordat u stopverf gaat overschilderen. Het belangrijkste is het werk vooraf. Zorg dat u met een verfkrabber of schroevendraaier verrotte stukken hout goed hebt verwijderd. Ook is het van belang dat u de stopverf alleen op droge ondergronden aanbrengt. Op die manier hecht het beter.

Stopverf bestellen

Bestel uw stopverf nu voordelig bij Wovar en repareer beschadigingen eenvoudig alvorens u het gaat overschilderen. Bedrijven in de bouw- klussector en hoveniers profiteren daarnaast van vele andere voordelen met een zakelijk account. Denk hierbij aan een vaste zakelijke korting en een handig besteloverzicht.