CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8671 reviews
 • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
 • 30 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 69 euro
Flex Fence Zwart Draaibare Lamellen Kunststof 122 cm - Set 2 StuksFlex Fence ZwartFlex Fence Draaibare LamellenGa terug naar home

Flex Fence Zwart Draaibare Lamellen Kunststof 122 cm - Set 2 Stuks

kunststof_flex_fence_zwart
zwart_flex_fence_sfeer
flex_fence_zwarte_lamellen
flex_fence_zwart_draaibare_lamellen_kunststof_122_cm_set_2_stuks_1
flex_fence_zwart_draaibare_lamellen_kunststof_122_cm_set_2_stuks_2
zwarte_flex_fence
zwarte_rails_flex_fence
flex_fence_zwart
kunststof_flex_fence_zwart
zwart_flex_fence_sfeer
flex_fence_zwarte_lamellen+5
€ 138,99
€ 114,87 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Flex Fence Zwart Draaibare Lamellen Kunststof 122 cm - Set 2 Stuks?

 • Hoogwaardig kunststof
 • Extreem lange levensduur
 • Eenvoudige montage
 • Rails zelf in elkaar zetten

Flex Fence Zwart Draaibare Lamellen Kunststof 122 cm - Set 2 Stuks

Nieuw en exclusief verkrijgbaar bij Wovar: Flex Fence Zwart Draaibare Lamellen Kunststof 122 cm. Deze zwarte draaibare rails onderscheiden zich van de standaard RVS varianten doordat deze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Door het speciale hoogwaardige kunststof is het mogelijk de Flex Fence lamellen uit te voeren in het zwart, omdat het materiaal niet langs elkaar schuurt. Dit maakt deze set uniek in zijn soort. De zwarte draaibare lamellen passen uiteraard perfect bij zwart gekleurde planken, maar staan ook prachtig bij geïmpregneerde planken of houtsoorten als lariks of bankirai. Een set is geschikt voor 11 planken. 

Flex fence kunststof

De zwarte Flex Fence draaibare lamellen rails bestaan uit een complete set van 2 rails van 122 cm, een geleider, 22 plankhouders en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Om het duidelijk te maken, hieronder een kort overzicht van de gehele set: 

 • 2 kunststof rails van 122 x 3.1 cm met ieder 11 montagegaten
 • 22 losse plankdragers van 2 cm hoog en 14,5 cm breed met ieder een montagegat
 • 1 geleider 105 x 1.2 cm met 11 montagegaten, voor koppelen van de plankdragers
 • 22 zwarte schroeven 5 x 35 mm deeldraad PH-3 voor montage rails
 • 11 zwarte schroeven 3.5 x 20 mm voldraad PH-3 voor plaatsing geleider op dragers
 • 44 zwarte schroeven 4 x 16 mm voldraad PH-3 voor montage planken aan rails
 • duidelijke handleiding voor complete montage

Voor het bevestigen van de schroeven raden we aan een magnetische bithouder met PH-3 bitjes mee te bestellen.

Lamellen bevestigen

Het plaatsen van deze zwarte Flex Fence is vrij eenvoudig en met de meegeleverde handleiding zo gedaan. In onderstaande stappen leggen we uit hoe u te werk gaat:

 • Leg de 122 cm lange rails op de juiste plek, leg deze waterpas en maak deze vast aan de boven- en onderkant. Dit kan op een houten paal of stenen muur. De rails zijn voorzien van kleine gaatjes aan de boven- en onderkant, welke u gebruikt om de rails zelf op zijn plek te houden. Dit kan bijvoorbeeld met kleine spijkertjes.
 • Plaats de eerste drager op de rails met de bijpassende schroeven 5 x 35 mm zwart. Deze gaan door de drager en de rails heen rechtstreeks het hout in. Doordat de rails al zijn voorzien van montagegaten, zullen ze altijd op de juiste plek zitten. Tip: draai de schroef niet te strak vast, zo voorkomt u dat de dragers gaan klemmen. Boor bij hardhout even voor met een 2 mm hardhoutboor.
 • Komt de flex fence zwart op een (stenen) muur? Bestel dan nylon pluggen 6 x 30 mm bij. 
 • Werk de volledige rails af en plaats alle 22 dragers, 11 aan de bovenkant en 11 aan de onderkant. Tip: de flex fence rails zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Bepaal vooraf wat u het mooiste vindt.
 • Plaats nu de planken. Leg deze in beide houders en bevestig de plank met de 4 x 16 mm schroeven. De dragers zijn al voorzien van montagegaten, zodat u altijd op de juiste plek de schroeven indraait. Voer deze stap uit voor alle 11 de planken. 
 • Monteer als laatste stap de geleider over de dragers heen, zodat alle dragers tegelijk zullen bewegen. Gebruik hiervoor het gaatje aan de rand van de geleider en plaats de 3.5 x 20 mm schroeven. U zult zien dat deze door de dragers heen, ook nog in de plank terecht komen.

Om het monteren van flex fence nog makkelijker te maken hebben wij voor u een video gemaakt. In deze video nemen wij u stap voor stap mee door het montageproces. Let op, de video laat de montage zien van de metalen flex fence. De kunststof versie dient u zelf eerst nog in elkaar te zetten.

Lamellen inkorten

De lamellen zwart zijn eenvoudig in te korten met een ijzerzaag en te combineren met andere lengtes. Hierdoor bepaalt u zelf hoe lang de rails worden. Wilt u bijvoorbeeld een rails van 200 cm? Bestel dan 2 sets en kort de ene set wat in. Het is bij het inkorten belangrijk dat u aan beide uiteinden de rails inkort. Wilt u de rails 40 cm inkorten? Haal dan van beide zijden 20 cm af. Zo komen de planken en plankhouders altijd op de juiste plek. 

Zwarte lamellen tuinafsluiting bestellen

Deze Flex Fence zwart draaibare lamellen zijn exclusief verkrijgbaar bij Wovar en nergens anders binnen Europa te vinden. Heeft u een eigen klusbedrijf, bent u hovenier of heeft u een meubelmakerij? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account. Hiermee profiteert u van vele voordelen, waaronder een vaste zakelijke korting en een eigen contactpersoon. 

Op zoek naar de normale RVS variant of wilt u planken bijbestellen? Bekijk dan ons complete aanbod Flex Fence Draaibare Lamellen.

€ 138,99
€ 114,87 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 69 EURO